Ja potrafię czytać parę fonów już przerobiłem, ale tu coś mam ze sterownikami a instalowałem pare razy ;/ Serwis Online - Spoko 20zł mogę dać, ale tylko przelew bankowy. I jest duży drastyczny problem, bo mam Xp i serwis nie wchodzi w grę ;(
[Rozwiązany] Xperia U od Orange
Started by madrad, Jan 02 2013 01:24
23 replies to this topic
#21 OFFLINE
Posted 07 January 2013 - 21:42
#22 OFFLINE
Posted 08 January 2013 - 07:12
Nie tylko, bo akceptujemy też płatności PayPal no i zawsze można zrobić wpłatę na konto A postawić na oddzielnej partycji Win 7 w celu wykonania operacji to chyba też nie problem
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#23 OFFLINE
Posted 08 January 2013 - 17:54
Witam!
Udało się droga Ekip SEW Problem tkwił w sterownikach... Odinstalowałem wszystkie sterowniki od Sony, wszystkie programy Sony i zainstalowałem wszysto na nowo według poradnika i tak jak to robiłem wcześniej i poszło ;p Jest kochany GB w wersji 2.3.7 a nie ten zrypany ICS... teraz jest szybkość
bartq92: Ort.
Udało się droga Ekip SEW Problem tkwił w sterownikach... Odinstalowałem wszystkie sterowniki od Sony, wszystkie programy Sony i zainstalowałem wszysto na nowo według poradnika i tak jak to robiłem wcześniej i poszło ;p Jest kochany GB w wersji 2.3.7 a nie ten zrypany ICS... teraz jest szybkość
bartq92: Ort.
Edited by bartq92, 08 January 2013 - 18:49.
#24 OFFLINE
Posted 08 January 2013 - 18:49
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.