Aktualizacja do JB dla Sony Xperia T stała się faktem!
#1 OFFLINE
Posted 02 February 2013 - 21:10
Jako pierwsi aktualizację otrzymali Holendrzy, lecz zapewne wyłącznie kwestią czasu pozostaje wprowadzenie nowego oprogramowania na kolejne rynki. Oczywiście wszyscy korzystający z brandowanych odmian tego urządzenia będą musieli poczekać odrobinę dłużej, lecz dobrze wiedzieć, że Sony w końcu opublikowało długo wyczekiwaną aktualizację.
Źródło -
Osobiścię czekam na działające SensMe dla JB przy przeportowanym walkmanie dla custom romów
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?
#2 OFFLINE
Posted 02 February 2013 - 22:14
Sony Xperia S | Zylo | W850
#3 OFFLINE
Posted 02 February 2013 - 22:26
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?
#4 OFFLINE
Posted 02 February 2013 - 22:38
W końcu! Teraz czekać do marca dla aktualizacji do Xperia S i można się cieszyć życiem (telefonem)
A teraz niby nie możesz pisać smsów, rozmawiać, robić zdjęć, słuchać muzyki, przeglądać netu czy grać w gry? No kto by pomyślał Xperia S dostanie JB w okolicach kwietnia i będzie to już trzecia wersja systemu (poza Gingerbread'em i Ice Cream Sandwich) którą Sony wyda dla tego telefonu. Tak dobrze to chyba żaden telefon od czasów X10 nie miał, ale pewnie... zaraz znajdą się setki niezadowolonych.
Fajnie, że Sony w końcu zaktualizowało swojego flagowca. Mam nadzieję, że użytkownicy będą zadowoleni z tej aktualizacji
Jurij: Post użytkownika hunter3000 został usunięty - brak związku z tematem.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#5 OFFLINE
Posted 03 February 2013 - 13:47
#6 OFFLINE
Posted 03 February 2013 - 14:26
Dante a może zrobiłbyś kilka screenów, bo chciałbym zobaczyć jak się prezentuje ten JB od Sonego
masz w temacie ode mnie screeny z JB, to samo co by dante podał.
ClearPhase to coś co jakoś dobrze dobiera głośność muzyki do odtwarzanego utworu na głośniku, żeby lepiej grało.
#7 OFFLINE
Posted 04 February 2013 - 04:26
masz w temacie ode mnie screeny z JB, to samo co by dante podał.
ClearPhase to coś co jakoś dobrze dobiera głośność muzyki do odtwarzanego utworu na głośniku, żeby lepiej grało.
A no faktycznie screeny są w dziale Xperi S w twoim temacie, czyli jakiś rewolucyjnych zmian nie ma, ale dobre i to
#8 OFFLINE
Posted 04 February 2013 - 08:14
Na PTCRB cisza dla S/P...
ClearPhase - automatycznie ustaw jakość dźwięku w głośniku zewnętrznym, mam też coś takiego jak dynamiczny normalizator oraz wyraźne stereo w Walkman, tez to macie?
#9 OFFLINE
Posted 04 February 2013 - 18:02
Ja aktualnie wgrany mam Paranoid JB na S i faktycznie lepiej wszystko działa, a wolnej pamięci mam 301MB.
Na PTCRB cisza dla S/P...
ClearPhase - automatycznie ustaw jakość dźwięku w głośniku zewnętrznym, mam też coś takiego jak dynamiczny normalizator oraz wyraźne stereo w Walkman, tez to macie?
Ja to miałem po wgraniu tego roma gdy testowałem moda na Wi-fi direct :
#10 OFFLINE
Posted 04 February 2013 - 20:16
Minusy:
1. Nadal nie został naprawiony błąd z przychodzeniem podwójnych wiadomości.
2. Bateria znika w oczach.
Rano miałem 100% Wykonałem jeden telefon (10 minut), nawigacja (30 minut), gry ( 20 minut) i bateria ma 36% Jak dla mnie totalna klapa, zastanawiam się nad CM10, albo powrót na ICS.
Ad1. tego w Xperi S nie mam, jakies specyficzne czy cały czas ten błąd?
Ad2. aktualnie mam JB z ParanoidAndroid i bateria dość trzyma, na ICS od Sony spokojnie mogłem dzień bez ładowania mieć.
Btw jutro albo może i dzisiaj zrobię reckę ParanoidAndroid na Xperie S/T więc może się skusisz bo ma sporo fajnych i przydatnych opcji. Pozdro.
#11 OFFLINE
Posted 05 February 2013 - 19:20
Co ciekawe, nie tylko ja się borykam z tym problemem. Niektórym przychodzą nawet po 3 te same smsy . Nie jest to zależne od sieci, dziwne...
Ale to pewnie tylko dla T bo na S nie ma nic takiego, wszystko normalnie chodzi, może rozwiąże to problem wgranie custom ROM tak jak u mnie w przypadku nie odświeżania zasobów multimedialnych
No to czekamy na reckę.
Tego jest sporo bo muszę całego Androida 4.1.2 prze recenzować i dopiero później mogę na forum wstawić.