[Rozwiązany] soft vodafone na hazela ?
Started by faflak, Jun 26 2012 20:33
29 replies to this topic
Posted 27 June 2012 - 19:07
Jak wgrasz i wyciągniesz ic z telefonu to wstaw tutaj

Pomogłem? Daj plusika.
Sony Xperia S | Zylo | W850
Posted 27 June 2012 - 19:41
a czym to wyciagnac z fona ? troche sie opózni bo zostalo mi 200mb transferu a seus mi padl ....
Posted 27 June 2012 - 19:49
skryptem customize inaczej nie wyciągniesz z tej platformy
Pomogłem? Daj plusika.
Posted 27 June 2012 - 20:18
brak dostepnego nowego oprogramowania
musze poszukac starszego softu niz ten z vodafona ....no chyba za Jurij udostepni caly sofcik w downloadzie
tak na marginesie czy vodafone do hazela bedzie posiadal pllng ?

Posted 27 June 2012 - 21:22
Ja mam dostęp tylko do kodowanych plików, więc jeśli spełniasz wymagania techniczne to mogę Ci wgrać zdalnie boxem za 20 PLN
Bez boxa te pliki są bezużyteczne. Spróbuj wgrać najstarszy możliwy soft + custom Vodafone i zaktualizować PC Companionem albo SEUS-em
Co do polskiego LNG - wątpię. Wyjmij sobie pliki skryptem i potem dograsz...

Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | ?????? Sony Ericsson O?????

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...
Posted 27 June 2012 - 21:51
U mnie w W715 był polski język na Vodafone więc wszystko możliwe. Wgraj sobie samo CDA customize_upgrade sprawdź czy masz odpowiednie daj pod SEUS, i daj napraw
Pomogłem? Daj plusika.
Posted 28 June 2012 - 10:45
Spokojnie jest polski język tylko ikonki takie normalne jakieś ,branding vodafona i tyle.Z paczki wrzuciłem plik customize,który zmieniłem na customize upgrade potem seusem i nic ciekawego nie ma przynajmniej u mnie.
Posted 28 June 2012 - 12:00
A czego Wy żeście się spodziewali po tym sofcie,że te ikony będą jakieś ekstra czy co? troszkę ładniejsze niż oryginał i tyle. Jak się chce mieć coś naprawdę ładnego to albo tworzyć samemu lub ściągać z neta i ewentualnie przerabiać.
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!
Posted 28 June 2012 - 13:58
lipa
ale i tak dzieki za checi
podziekowania dla Jurija za udostepnienie cda vodafona
rozpoczelem prace na IC ..ma tylk ikone bateri i menu podreczne daze do tego zeby przerobic całe ale jest to pracochlonne ...jak juz sie uporam to wstawie do downloadu gotowogo modpacka 
jescze raz dzieki

jescze raz dzieki

Posted 28 June 2012 - 14:58
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | ?????? Sony Ericsson O?????