Jump to content



Photo

[Rozwiązany] soft vodafone na hazela ?


  • This topic is locked This topic is locked
29 replies to this topic

#1 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 26 June 2012 - 20:33

witam mam pytanie czy jest mozliwosc instalacji softu z vodafona na hazela tak jak np.: w w715 R1GA034 ? przyzwyczailem sie do wygladu w715 i chcialbym miec to na hazelu mam pilki IC z w715 jednak nigdy nie bawilem sie w ich edycje moze ktos cos doradzi zeby miec ikony takie jak w vodafonie...
  • 0

#2 OFFLINE   neron

neron

    Master of Sony Ericsson Knowledge

  • User
  • 383 posts
    • Time Online: 14d 3h 5m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    koło Tomaszowa Lub.
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Zylo/K800i /Xperia Mini Pro/Arc
  • Firmware | Прошивка:
    R7DA062/R8BF003
  • Operator | Oператор:
    PLAY

Posted 26 June 2012 - 21:40

Wrzuć tego maina spróbuję wyciągnąć.
  • 0
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!

#3 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 26 June 2012 - 21:51

maina do hazela mam z downloadu R7CA064
to jest mozliwosc podmianki IC z w715 vodafone do hazelka ?
  • 0

#4 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Banned

  • Banned
  • 1180 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Android:4.1.1
  • Operator | Oператор:
    T-Mobile

Posted 26 June 2012 - 21:55

Nie jest możliwa :( Musiałbyś po kolei zamieniac każdą ikonkę. Pamiętam, że chyba na cse widziałem ic do Zylo oparte na tym od Vodafone. Jak mnie pamięć nie myli, było ono huntera3000 :)
Posted Image

#5 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 26 June 2012 - 22:01

Uuu to lipa ale jutro zasiegne lektury co i jak to chociaz zmienie zasieg i bateryjke ...jak mi sie uda oczywiscie :)
  • 0

#6 OFFLINE   neron

neron

    Master of Sony Ericsson Knowledge

  • User
  • 383 posts
    • Time Online: 14d 3h 5m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    koło Tomaszowa Lub.
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Zylo/K800i /Xperia Mini Pro/Arc
  • Firmware | Прошивка:
    R7DA062/R8BF003
  • Operator | Oператор:
    PLAY

Posted 27 June 2012 - 08:14

Wrzuć tego maina czy IC z W715.

Nie jest możliwa :( Musiałbyś po kolei zamieniac każdą ikonkę.

Sam sobie zaprzeczasz i zarazem udzielasz odpowiedzi :lol:
  • 0
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!

#7 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 27 June 2012 - 09:51

jest IC :)
jakim programem to edytowac ? code claw nie rusza tego

Attached Files


  • 0

#8 OFFLINE   First

First

    Senior Activist of Sony.yt Community

  • User
  • 250 posts
    • Time Online: 23d 3h 29m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 27 June 2012 - 10:46

Użyj tego programu - SE Image Tool ;)
  • 1

WATERPROOF


#9 OFFLINE   hunter3000

hunter3000

    Distinguished Member of Sony.yt Community

  • User
  • 635 posts
    • Time Online: 22d 13h 52m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sanok
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Play | Lenovo IdeaTab S6000
  • Firmware | Прошивка:
    Zmienne
  • Android:4.0.4 | 4.2.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 27 June 2012 - 11:18

Panowie nie prościej ściągnąć FS z vodafone i stamtąd wyciągnąć ic, niż bawić się w podmianę plików pomiędzy dwoma platformami?
  • 0
Pomogłem? Daj plusika.

Sony Xperia S | Zylo | W850

#10 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 27 June 2012 - 11:38

nie ma albo nie moge znalezc :(
szukalem tez samego cda vodafona i nic ...
  • 0

#11 OFFLINE   hunter3000

hunter3000

    Distinguished Member of Sony.yt Community

  • User
  • 635 posts
    • Time Online: 22d 13h 52m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sanok
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Play | Lenovo IdeaTab S6000
  • Firmware | Прошивка:
    Zmienne
  • Android:4.0.4 | 4.2.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 27 June 2012 - 13:38

Skoro do Zylo jest FS i MAIN vodafone to do hazela też musi być, zapytaj się kogoś kto ma dostęp do se toola żeby ci podał CDA vodafone :)
  • 0
Pomogłem? Daj plusika.

Sony Xperia S | Zylo | W850

#12 OFFLINE   neron

neron

    Master of Sony Ericsson Knowledge

  • User
  • 383 posts
    • Time Online: 14d 3h 5m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    koło Tomaszowa Lub.
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Zylo/K800i /Xperia Mini Pro/Arc
  • Firmware | Прошивка:
    R7DA062/R8BF003
  • Operator | Oператор:
    PLAY

Posted 27 June 2012 - 14:07

Z tego co się orientuję soft z Vodafone można było wgrać tylko na k800 innych nie widziałem i nie słyszałem.
Kolego ten plik ic nie ma nic wspólnego z ikonami z vodafone. Ani jedna nie jest z tego softu. A już kiedyś widziałem taką modyfikacje i na pewno nie było napisane,że to są ikony z vodafone. Kiedyś widziałem na topse takie ikony, jak znajdę to dam namiary.
3maj ikony vodafone z W800 i W810 trzeba pewnie ich powiększyć: FastStone Image Viewer robi to świetnie,a Ic zrobisz programem SE Image Tool 2.7 beta jest w downolad.

Attached Files


Edited by bartolinio3, 27 June 2012 - 14:41.

  • 0
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!

#13 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Banned

  • Banned
  • 1180 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Android:4.1.1
  • Operator | Oператор:
    T-Mobile

Posted 27 June 2012 - 14:38

Z tego co się orientuję soft z Wodafon można było wgrać tylko na k800 innych nie widziałem i nie słyszałem.

W takim razie mało jeszcze widziałeś ;)

Kolego ten plik ic nie ma nic wspólnego z ikonami z wodafone.ani jedna nie jest z tego softu. A już kiedyś widziałem taką modyfikacje i na pewno nie było napisane,że to są ikony z wodafon. Kiedyś widziałem na topse takie ikony,jak znajdę to dam namiary.

To jest oryginalny plik ikon z Vodafone :mellow:

Jak możesz hunter, to zapodaj ten soft Vodafone do Zylo, bo ja coś nie mogę znaleźć. Przecież ic będzie pasowało do Hazela :)
Posted Image

#14 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 27 June 2012 - 16:39

rowniez potwierdzam sa to org pliki z softu vodafone R1ga034 aktualizowanego seus-em bo jako takiego softu z vodafona nie ma do pobrania do w715 patrzylem również na omniusie za cda z vodafona do hazela i tez nie ma :)jestem w trakcie dłubania w ic za pomoca se image tool ale cos mi to slabo idzie ... :( liczylem ze da sie zrobic taki trik jak po w715 czyli cda i seus = vodafone
Tu pytanie do Bartq92 & Jurija czy jest dostepne cda vodafona na supporcie setoola ?

Jurij: Ort.
  • 0

#15 OFFLINE   hunter3000

hunter3000

    Distinguished Member of Sony.yt Community

  • User
  • 635 posts
    • Time Online: 22d 13h 52m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sanok
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Play | Lenovo IdeaTab S6000
  • Firmware | Прошивка:
    Zmienne
  • Android:4.0.4 | 4.2.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 27 June 2012 - 17:15

Z tego co się orientuję soft z Vodafone można było wgrać tylko na k800 innych nie widziałem i nie słyszałem.
Kolego ten plik ic nie ma nic wspólnego z ikonami z vodafone. Ani jedna nie jest z tego softu. A już kiedyś widziałem taką modyfikacje i na pewno nie było napisane,że to są ikony z vodafone. Kiedyś widziałem na topse takie ikony, jak znajdę to dam namiary.
3maj ikony vodafone z W800 i W810 trzeba pewnie ich powiększyć: FastStone Image Viewer robi to świetnie,a Ic zrobisz programem SE Image Tool 2.7 beta jest w downolad.


Kolego, zobacz na W800/W810 a na J20, inne telefony, inne grafiki, nie te lata. Polecam obejrzeć oprogramowanie oraz CDA do nowszych telefonów.

Jak możesz hunter, to zapodaj ten soft Vodafone do Zylo, bo ja coś nie mogę znaleźć. Przecież ic będzie pasowało do Hazela :)


Na supporcie omniusa jest soft do zylo R7DA064 czy tam któryś z najnowszych FS vodafone 1/2, tyle że musicie wgrać go sobie bo jest niestety szyfrowany ;) A do Hazela nie mają. Chyba że ktoś z Yari będzie miał to wtedy można wyciągnąć.
  • 0
Pomogłem? Daj plusika.

Sony Xperia S | Zylo | W850

#16 OFFLINE   Jurij

Jurij

    Emperror of Sony Kingdom

  • Administrator
  • 12054 posts
    • Time Online: 562d 18h 52m
  • Chat with me
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 27 June 2012 - 17:25

liczylem ze da sie zrobic taki trik jak po w715 czyli cda i seus = vodafone
Tu pytanie do Bartq92 & Jurija czy jest dostepne cda vodafona na supporcie setoola ?

Jurij: Ort.


Nasz forumowy serwis online oferuje możliwość wgrania każdego dostępnego oprogramowania - koszt takiej usługi to 20 PLN. Dla modelu Hazel najnowsze dostępne oprogramowanie Vodafone to: R7CA061 - Main generic, FS Vodafone, CDA Vodafone. Wymagania: windows 7, internet przynajmniej 1-2 megabity, naładowana bateria :)
  • 0
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | Ремонт Sony Ericsson Oнлайн

Xperia.jpg

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij

Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...

#17 OFFLINE   hunter3000

hunter3000

    Distinguished Member of Sony.yt Community

  • User
  • 635 posts
    • Time Online: 22d 13h 52m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sanok
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Play | Lenovo IdeaTab S6000
  • Firmware | Прошивка:
    Zmienne
  • Android:4.0.4 | 4.2.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 27 June 2012 - 17:54

A możesz podać CDA Vodafone? Innym też by się przydało.
  • 0
Pomogłem? Daj plusika.

Sony Xperia S | Zylo | W850

#18 OFFLINE   Jurij

Jurij

    Emperror of Sony Kingdom

  • Administrator
  • 12054 posts
    • Time Online: 562d 18h 52m
  • Chat with me
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 27 June 2012 - 18:03

CDA Vodafone dla Hazel J20i: Attached File  R10A.CDF_J20i_VFE_DE_1236_3987.zip   1.7MB   1 downloads :)
  • 1
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | Ремонт Sony Ericsson Oнлайн

Xperia.jpg

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij

Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...

#19 OFFLINE   hunter3000

hunter3000

    Distinguished Member of Sony.yt Community

  • User
  • 635 posts
    • Time Online: 22d 13h 52m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sanok
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Play | Lenovo IdeaTab S6000
  • Firmware | Прошивка:
    Zmienne
  • Android:4.0.4 | 4.2.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 27 June 2012 - 18:09

No to dla potomnych wgrać CDA vodafone do telefonu i dać pod SEUSa i macie wasze ikonki, tylko uważajcie na branding :D
  • 0
Pomogłem? Daj plusika.

Sony Xperia S | Zylo | W850

#20 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 27 June 2012 - 18:55

THX Juriju :) juz robie
  • 0


0 user(s) are reading this topic