Jump to content



Photo

SE Elm - Debranding I Aktualizacja Oprogramowania


  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#21 OFFLINE   6rzesiek

6rzesiek

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 6 posts
    • Time Online: 4h 59m
  • Country | Страна | Kraj:

Posted 26 December 2012 - 11:20

Zrobiłem wszystko wg poradnika i nie działa mi GPS. Jak to naprawić???
  • 0

#22 OFFLINE   not found

not found

    Banned

  • Banned
  • 1546 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Garwolin
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W960
  • Firmware | Прошивка:
    R9K009
  • Operator | Oператор:
    Virgin Mobile

Posted 26 December 2012 - 13:01

Zajrzyj tutaj ;)
WALKMAN®

Posted Image

#23 OFFLINE   6rzesiek

6rzesiek

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 6 posts
    • Time Online: 4h 59m
  • Country | Страна | Kraj:

Posted 26 December 2012 - 13:32

A czy GPS bez włączonego A-GPS nie będzie chodził? Bo jak testuje w menu serwisowym, to po jakimś czasie pokazuje się błąd, że limit czasu został przekroczony...

Edited by 6rzesiek, 26 December 2012 - 13:53.

  • 0

#24 OFFLINE   not found

not found

    Banned

  • Banned
  • 1546 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Garwolin
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W960
  • Firmware | Прошивка:
    R9K009
  • Operator | Oператор:
    Virgin Mobile

Posted 26 December 2012 - 14:22

Będzie bardzo długo łapał fixa albo w ogóle nie złapie. Chyba, że masz już zapisane jakieś swoje miejsce :)
WALKMAN®

Posted Image

#25 OFFLINE   6rzesiek

6rzesiek

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 6 posts
    • Time Online: 4h 59m
  • Country | Страна | Kraj:

Posted 26 December 2012 - 16:30

No włączyłem A-GPS i nadal nic nie łapie. Pisze, że limit czasu został przekroczony... ;/
  • 0

#26 OFFLINE   not found

not found

    Banned

  • Banned
  • 1546 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Garwolin
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W960
  • Firmware | Прошивка:
    R9K009
  • Operator | Oператор:
    Virgin Mobile

Posted 26 December 2012 - 17:33

Nie wystarczy włączyć A-GPS, dałem Ci link z instrukcjami co masz zrobić...
WALKMAN®

Posted Image

#27 OFFLINE   6rzesiek

6rzesiek

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 6 posts
    • Time Online: 4h 59m
  • Country | Страна | Kraj:

Posted 26 December 2012 - 20:56

Zrobiłem wg instrukcji i nadal nie działa. Dodam, że przed aktualizacją miałem brand z Ery i telefon miał słaby zasięg i działał GPS, po aktualizacji zasięg jest SUPER, lecz nie działa GPS
  • 0

#28 OFFLINE   6rzesiek

6rzesiek

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 6 posts
    • Time Online: 4h 59m
  • Country | Страна | Kraj:

Posted 31 December 2012 - 11:50

Pomoże mi ktoś?
  • 0

#29 OFFLINE   Jurij

Jurij

    Emperror of Sony Kingdom

  • Administrator
  • 12054 posts
    • Time Online: 562d 18h 52m
  • Chat with me
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 31 December 2012 - 18:07

Przeczytałeś chociaż ten post: http://sony.yt/topic...__20#entry30823 i zastosowałeś się do niego?

Cytuję:

Tak więc reasumując, do poprawnego działania AGPS w Elmie, wchodzimy w Ustawienia internetowe i tworzymy nowe konto danych. Można wykorzystać

Please Login or Register to see this Hidden Content

stronkę na której są przykładowe dane do wpisania z różnych sieci. W opcji transmisji danych>>usługa preferowana PS i CS. Upewniamy się że opcja GPS>>ustawienia>>podpowiedzi jest: W Sieci Macierzystej. Pozdrawiam.


I po wykonaniu tego nadal Ci nie działa?
  • 0
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | Ремонт Sony Ericsson Oнлайн

Xperia.jpg

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij

Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...

#30 OFFLINE   6rzesiek

6rzesiek

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 6 posts
    • Time Online: 4h 59m
  • Country | Страна | Kraj:

Posted 04 January 2013 - 20:34

Tak nadal mi nie działa. A jak wgram starszy soft z brandem ERY to to GPS działa. Co do łączności. Tak mam wszystko ustawione.
  • 0


0 user(s) are reading this topic