Sony Ericsson MW600 - Recenzja zestawu słuchawkowego bluetooth
#21 OFFLINE
Posted 03 January 2013 - 19:45
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#22 OFFLINE
Posted 03 January 2013 - 19:57
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?
#23 OFFLINE
Posted 07 May 2013 - 22:41
YT mnie ucieło ale myślę że to co miało być to jest. Pozdro
#24 OFFLINE
Posted 08 May 2013 - 06:31
A co do baterii to myślę, że za miesiąc odczujesz znaczącą różnicę w trzymaniu % No i gratuluję zakupu Z-ki
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#25 OFFLINE
Posted 08 May 2013 - 08:16
Co do akumulatora to na plus czy na minus poczuje różnice w procentach?
#26 OFFLINE
Posted 08 May 2013 - 12:09
PS: giantx Wydajność akumulatora odczujesz oczywiście na plus, bo ja miałem podobnie z MW1 gdzie na początku bateria trzymała 6-8 godz. przy średnim używaniu a teraz potrafi wytrzymać nawet do 2-3 dni
#27 OFFLINE
Posted 08 May 2013 - 14:36
:-)
Jurij, mw600se wyświetla prawidłowo kontakt w czasie dzwonienia na Sony Z.
Edited by giantx, 08 May 2013 - 16:27.
#28 OFFLINE
Posted 08 May 2013 - 16:00
Co do akumulatora to na plus czy na minus poczuje różnice w procentach?
Na plus Jak wyjąłem z pudełka Sex pro MK16i to bateria trzymała 6-7 godzin... dzięki czemu nieco spanikowałem. Na szczęście po miesiącu sex pro zaczęła osiągać wyniki 3 dni 12 godzin i wszystko się ustabilizowało. Teraz ze względu ciupania w GTA III i częstego oglądania filmów na YT na dobranoc ładuję ją co dzień - dwa
Tak jak myślałem, dzięki za potwierdzenie
Jedynie ze starszymi telefonami nie działa tak jak trzeba np. z C702, ale muzyki da się słuchać, tylko tye że nie działa przewijanie piosenek i parę innych rzeczy,
Bardzo Cię proszę, nie rozpowiadaj bzdur... Na DB2020 czy A2 działa przełączanie piosenek, odbieranie rozmów, wykonywanie rozmów, wyświetla się informacja o osobie dzwoniącej, artyście, nazwie utworu... Nie wiem po co Ci przewijanie piosenek, używam tych słuchawek już od dwóch lat i ani razu mi tej funkcji nie brakowało. Grunt że sterowanie działa jak należy Play/Pause, Next / Previous, Vol- / Vol+
A według mnie do współpracy z androidem MW1 i tak jest lepsze
Tak, tak, i dodaj jeszcze że w ogóle najlepszy to jest iPhone Żartuję. Używam czasami MW600 z sex pro do oglądania filmów, słuchania radia internetowego czy grania w GTA III i spisują się znakomicie. No tylko że na Gingerbreadzie ani ICS nie ma obsługi AVRCP 1.3 - więc wyświetlacz milczy pokazując jedynie godzinę. Ale jak już udowodniliśmy - to nie wina MW600 tylko Androida
#29 OFFLINE
Posted 08 May 2013 - 16:22
Mogę jeszcze dodać tablet samsung na ics ale tam faktycznie na systemowym niepokazuje nic.
Edited by giantx, 08 May 2013 - 16:33.
#30 OFFLINE
Posted 08 May 2013 - 17:02
Jack79 chodziło mi o aku sony Z bo chyba o tym Jurij pisał..
:-)
Aha, ale to i tak czy to w Xperi Z czy MW600 i tak czy tak odczujesz poprawę
Bardzo Cię proszę, nie rozpowiadaj bzdur... Na DB2020 czy A2 działa przełączanie piosenek, odbieranie rozmów, wykonywanie rozmów, wyświetla się informacja o osobie dzwoniącej, artyście, nazwie utworu... Nie wiem po co Ci przewijanie piosenek, używam tych słuchawek już od dwóch lat i ani razu mi tej funkcji nie brakowało. Grunt że sterowanie działa jak należy Play/Pause, Next / Previous, Vol- / Vol+
No tak tyle że ja piszę o MW1 i sam to osobiście sprawdzałem więc wiem ale jak chcesz to mogę to sprawdzić jeszcze raz, a MW1 jest dostosowany typowo dla androida więc na starszych SE i innych nie koniecznie musi wszystko działać prawidłowo
#31 OFFLINE
Posted 09 May 2013 - 10:05
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?
#32 OFFLINE
Posted 10 May 2013 - 08:08
#33 OFFLINE
Posted 10 May 2013 - 13:53
#34 OFFLINE
Posted 10 May 2013 - 14:38
PS: Goomowiec też znam wszystkie swoje utwory na pamięć, ale to wyświetlanie nazwy utworów i osób dzwoniących nieraz się przydaje. Szkoda tylko że trzeba bawić się w instalowanie tych Cyangenmodów żeby MW600 zaczął poprawnie wyświetlać te informacje, A przy MW1 wystarczy tylko pobrać aplikację z Google play o nazwie Smart Wireless Headset pro+opcjonalnie dodatki na np. wyświetlanie powiadomień i tyle, dlatego wołałem już kupić MW1