w wielu miejscach widzia艂em 偶e ludki maj膮 ten sam problem z aktualizacjami seus i pc companion =>i nigdzie konkretnego rozwi膮zania =>przedstawi臋 co u mnie prawdopodobnie mog艂o wp艂yn膮膰 - mo偶e komu艣 si臋 przyda..
zdesperowany wymy艣li艂em 偶e spr贸buj臋 ponownie przeflashowa膰 go plikami z link贸w do R7AA076 i custom od Jurija =>moje pliki mia艂em kiedy艣 chyba z chomika =>o ile nazw膮 nie r贸偶ni艂y si臋 mbn i fbn to custom nazw膮 by艂 inny cho膰 tak偶e central europe =>podczas gdy trwa艂 proces w omniusie szuka艂em na temat problem贸w z seus =>natkn膮艂em si臋 na temat debrandingu yari (nie daj臋 linku bo u konkurencji

) =>wspomniano tam o usuni臋ciu pewnego katalogu db w :
C:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service
(jak dobrze zrozumia艂em tam updater co艣 sobie doci膮ga) =>id膮c tym 艣ladem pomy艣la艂em 偶e mo偶e przy okazji w tym katalogu co艣 mu si臋 posra艂o u mnie na dysku =>wi臋c zdecydowa艂em go usun膮膰 przed uruchomieniem seusa..
nie wiem teraz czy wp艂yw mia艂 inny custom ,samo wgranie ponowne softu i tym samym kompletny reset fona czy usuni臋cie wspomnianego katalogu db (ale skoro pc companion te偶 si臋 wcze艣niej buntowa艂 nie znajduj膮c nowszej wersji) to chyba raczej wgranie/reset (co prawda tej samej wersji) ale z innym custom.. =>najwyra藕niej komplet z link贸w od Jurija sprzyja w nast臋pstwie aktualizacji seus
ciesz臋 si臋 teraz R7BA084
za wszelkie podpowiedzi dzi臋kuj臋
temat do zamkni臋cia