Edited by adrian72411, 20 July 2013 - 19:29.
[Rozwiązany] slider
Started by adrian72411, Jul 20 2013 19:29
3 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 20 July 2013 - 19:29
mam takie moze dosc glupie pytanie ;d czy w hazelu jest cos takiego jak regulowanie slidera chodzi mi o to ze jak np lata na boki badz nie rowno sie rozsuwa albo ciezko czy to sie wykonuje poprostu przez dogiecia jakies bo nie che go rozkrecac puki ma gwarancje
#2 OFFLINE
Posted 20 July 2013 - 21:59
w hazelu czestym przypadkiem jest luzny slider - popuszczaja sie cztery srubki pod lcd na srubokret krzyżakowy mozna to usunac nie pozostawiajac sladow a jak nie chcesz sie bawic zanies na gwarancje hazel lubi sie calkiem rozkrecic co konczy sie z regoly zerwana tasma kilka dni temu takiego wlasnie kupilem za dobra $$ a juz nie wspomne w ilu likwidowalem ten luz
#3 OFFLINE
Posted 20 July 2013 - 22:52
to by na tyle ;d bo mam okazje drugiego kupic rozklekotany slider bo jesli chodzi o ciezko zsuwajacy sie to jest wiina za bardzo scisnietego badz jakis brud zazwyczaj zalega na suwakach temat do zamkniecia wielkie dzieki
#4 ONLINE
Posted 20 July 2013 - 23:37
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij