Jakie mamy do wyboru zestawy BT?
MW600 ale drogi a pamietam ze był kiedys chyba tak samo wygladajacy zestaw ale bez wyświetlacza.
Potrzebuje taniego takiego modułu zeby wlozyc sobie słuchawke do kasku motocykla i podlaczajac to przez kabel Jack-Jack do radia w aucie zeby przy telefonie nie plątały sie kable.
Prosze jak ktoś zna to niech poda nazwy zestawów
Jurij: Poprawiłem tytuł tematu.
Słuchawki Bluetooth - jakie kupić tanio?
Started by Mofeix, Jun 27 2013 20:44
3 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 27 June 2013 - 20:44
#2 OFFLINE
Posted 27 June 2013 - 20:53
Ta wcześniejsza wersja bez LCD i bez radia ma oznaczenie MH100. Ja bym mimo wszystko kupił na Twoim miejscu MW600, no chyba że uda Ci się kupić tanio MH100...
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#3 OFFLINE
Posted 27 June 2013 - 21:02
Ze sprzętami na BT zasada według mnie jest taka- Im starsze tym akumulator leżał bezczynnie więc wydajność może być słabsza/krótsza.
Jest taki sklep- Świat Kierowcy.pl jest tam parę zestawów i kiedyś mieli MW600
PS. Jeździsz w kasku w aucie? Czy na motocyklu? Są też specjalne zestawy na motocykl za 800zł. Polecam też sklep sony bo tam wyszło ostatnio z 2 komplety chyba BT bez ekranu.
Jest taki sklep- Świat Kierowcy.pl jest tam parę zestawów i kiedyś mieli MW600
PS. Jeździsz w kasku w aucie? Czy na motocyklu? Są też specjalne zestawy na motocykl za 800zł. Polecam też sklep sony bo tam wyszło ostatnio z 2 komplety chyba BT bez ekranu.
Edited by giantx, 27 June 2013 - 21:37.
Od E przez SE do S
#4 OFFLINE
Posted 27 June 2013 - 23:28
800 własnie....
o to by mi odpowiadało, tak na motocyklu, puścic w jednym uchu jakaś nute i w razie w wlaczyc sobie automatyczne odbieranie zeby odebrac