Czym zmienić soft, czy simlock wróci?
#21 OFFLINE
Posted 26 June 2013 - 21:22
Nie no na CID 81 nie ma już takiej zabawy jak kiedyś.
Szulik11, jak chcesz się bawić w prawdziwe modyfikacje to sprzedaj tego W995 i kup takiego z CID53 Soft udało się wgrać?
#22 OFFLINE
Posted 26 June 2013 - 22:34
#23 OFFLINE
Posted 26 June 2013 - 23:33
1. Main generic,
2. FS Central Europe
3. CDA Central Europe.
Tylko tyle masz zrobić i będziesz miał czysty soft.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#24 OFFLINE
Posted 27 June 2013 - 07:06
I tyle miałeś zrobić. Po co się czepiasz SEUSA jak nie wiesz do czego służy. Jak wgrasz czystą cusomizację to zawsze przy aktualizacji wróci brand operatora. Wgraj jeszcze raz customizację którą Ci zapodali Farem lub Omniusem i resztę śmieci usuniesz też Farem. Ścieżki plików też są podane trzeba polukać. A jak nie chcesz się bawić sam to Jurij załatwi to zdalnie za parę groszy łącznie z zaniżeniem cidu.wgrałem ten custom ale..
Jeżeli to nie jest Chińczyk i zechcesz go sprzedać jak radzą Ci niektórzy to daj znać. Masz w ręce jeden z 4 najlepszych telefonów jakie wypuściło SE.
#25 OFFLINE
Posted 27 June 2013 - 14:12
A jak nie chcesz się bawić sam to Jurij załatwi to zdalnie za parę groszy łącznie z zaniżeniem cidu.
Nie przesadzajmy, aż takich mocy nie mam żeby przez internet wylutować komuś układ z płyty głównej, wlutować taki z CID 53 i zaprogramować Na A2 zaniżenie CID jest prawie niemożliwe... Nie znam serwisu, który by się tego podjął. Ale wgranie softu jak najbardziej
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#26 OFFLINE
Posted 28 June 2013 - 07:35
Nie znaczy niewykonalne. Z tego co wiem Omniusem po wykupieniu logów można to zrobić(bynajmniej kiedyś była taka opcja)Na A2 zaniżenie CID jest prawie niemożliwe...
#27 OFFLINE
Posted 28 June 2013 - 08:19