[Rozwiązany] Xperia T nie wyłącza się i jednocześnie nie da się z niej korzystać
#1 OFFLINE
Posted 22 June 2013 - 11:28
dziś rano pojawił się problem z moim telefonem. ostatnie oznaki, jego prawidłowej pracy miały miejsce ok. godz 3 w nocy, bo sprawdzałem na nim godzinę. dziś rano koło 9 jak spojrzałem na ekran to był niezablokowany, mimo, że zawsze blokował się automatycznie i wskazywał godzinę 23:40 z wczorajszą datą. Kiedy nacisnąłem przycisk blokady, to wydawało się, że umarł kompletnie. Po podłączenu jednak do komputera pojawił się pasek zadań androida i tylko on. Komputer niby też reaguje na telefon, ale w praktyce nic się nie da z tego poziomu zrobić. Wyłączyć telefonu nie sposób.
Telefon mam około 8 tygodni i dotąd nie było z nim problemów. Dodam, że wczoraj rano PC Companion przeprowadził aktualizację androida.
pozdrawiam i dziękuję za pomoc
#2 OFFLINE
Posted 22 June 2013 - 11:47
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#3 OFFLINE
Posted 22 June 2013 - 12:00
#4 OFFLINE
Posted 22 June 2013 - 12:41
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#5 OFFLINE
Posted 22 June 2013 - 12:53
dziwne że klawisze power i vol+ nie reagują trzymane jednocześnie przez kilka sekund.
#6 OFFLINE
Posted 22 June 2013 - 13:03