Witam, mam problem z moim c702 ale dopiero po roku chciało mi się napisać A otóż w poprzednie wakacje wpadł (prawie bez niczyjej pomocy...) do basenu na około 2 metry... Wyciągnąłem go z wody, ale nie wyłączyłem go <facepalm>... No i problem jest taki że: Włączam go, wibracja, brak podświetlenia klawiszy, pojawia się logo SE (ekran działa, pokazuje normalnie) no i po tym ekran gaśnie (działa jeszcze jak włączam muzykę, wygaśnie i naciskam przycisk głośności to normalnie się zapala i pokazuje godzinę O.O) a ja dalej robię wszystko "na pamięć"... Reszta funkcji działa, nawet Aparat, Latarka, głośnik, wszystko itp... Jak rozwiązać ten problem i czy w ogóle się da? Dorzucam jego zdjęcia aby pochwalić się jak na 3 letni telefon dobrym stanem "wyglądowym" PS: Dokonałem w nim bardzo dużo modyfikacji i nie chcę go stracić...
Teraz minęły już 2 lata, prawie 3... Dalej mam do niego sentyment i nie chcę go tracić więc wpadłem na genialny pomysł... Dało by radę przełożyć do niego płytę główną z innego C702?
Kupiłbym to: , lub innego zdezelowanego na części i przełożyłbym płytę... Jak się ma sprawa z numerem IMEI (jest chyba na płycie zapisany...), co jeśli trafię na kradziony telefon? I czy to co chcę zrobić jest dość możliwe?
Dorzucam zdjęcia Xperii dumnie towarzyszącej mojemu pierworodnemu