[Rozwiązany] Drugi telefon do 200 zł
Started by timmi, Nov 23 2012 20:12
27 replies to this topic
Posted 01 December 2012 - 19:07
Przez tablicę zostałem oszukany przez allegro dzięki bogu nie ale wolę ogólnie uniknąć neta.B2710 jest nowy a reszta z nowych to dno jakieś ashe czy mix walkmany.PS Do ok już 300 mogę kupić.
Posted 01 December 2012 - 19:11
Jak można dać się oszukać przez tablicę?
Umawiasz się ze sprzedającym, oglądasz towar, jak ci pasuje to płacisz i załatwione. Nie pasuje - nie kupujesz i też po sprawie. Ludzie potrafią wynaleźć problemy tam, gdzie ich nie ma...

Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Private Message: Jurij
Posted 01 December 2012 - 22:16
Ciekawe jak miałem sprawdzić gniazdko w c510 nie mając słuchawek czy chodzi ? Tym bardziej na ulicy.K310 jak kuypowałem przez tablice to akurat sprawdziłem wszystko bo się dało imei gniazdko itd. wiedziałem o brudnym joysticku.na oko to wiadomo ... tak samo z płytą główną od k800 skad mialem wiedzieć,że lewa ?a łażenie na "13 posterunek" nie była warta co do płyty.
Posted 02 December 2012 - 09:46
Przeczytaj co Ci napisałem. Jak zapłacisz przez Allegro i towar będzie niezgodny z opisem to allegro odda Ci pieniądze. A jeżeli w ogóle nie dostaniesz towaru to allegro też odda Ci hajs i wytoczy typowi sprawe...
Wiesz dlaczego w allegro pracują ludzie? Właśnie dlatego...
Tracisz tysiące okazji...

Posted 02 December 2012 - 19:23
Warto coś z tego brać czy lepiej poczekać?
Posted 02 December 2012 - 21:05
k770 za 259 złotych? Oo zylo odpada z powodu strzelającej taśmy, z tego wszystkiego chyba yari najlepszy

Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?
Posted 04 December 2012 - 14:54
Kupiłem k800 za 100zl.Można zamknąć.Wesołych świąt

Posted 04 December 2012 - 15:02
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
Potrzebujesz akcesoriów lub części do swojego Sony Ericssona? Pisz na PW z pewnością się dogadamy! (więcej informacji można znaleźć w moich tematach w dziale giełda)