Witam przymierzam się do kupna telefonu (ale nie wiem czy na pewno) i czy mógłby ktoś napisać w jakiej sieci dostanę dobry telefon w miarę niskiej cenie tzn. Mix 25zł-30zł i cena telefonu max 150zł ewentualnie jakby brakowało to 200zł i czy w ogóle znajdzie się coś dobrego w tej cenie.
Telefon w mix za 25zł.
Started by Artrix, Oct 26 2012 19:25
4 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 26 October 2012 - 19:25
#2 OFFLINE
Posted 26 October 2012 - 20:51
W żadnej sieci. Operatorzy nie rozdają telefonów, oni sprzedają niskobudżetowe modele za nieatrakcyjne kwoty pod szyldem "taniego telefonu" otrzymując przy tym spore prowizje od producentów, a tak naprawdę cena jest wliczona w abonament / doładowania mix i zapewniam, że jest to znacznie mniej atrakcyjna cena niż zakup telefonu na wolnym rynku. Także moja sugestia - skalkuluj swój budżet i wybierz telefon na wolnym rynku taki, jaki Ci się podoba. Oraz wybierz sobie którąś z ofert taryf na kartę. Wyjdziesz na tym znacznie lepiej
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#3 OFFLINE
Posted 26 October 2012 - 21:09
To akurat wiem że mix/abonament jest nieopłacalny , ale myślałem że może ktoś mi chociaż doradzi gdzie jest najtaniej (o ile w ogóle jest ).
#4 OFFLINE
Posted 28 October 2012 - 11:27
Nokia 3310 Xpress Music a na serio- To kokosów nie oczekuj. Lepiej dozbierać pare złotych i kupic cos co sie podoba niz isc w ślepo i trafić na szajs. Lepiej na spokojnie na dokladnie a porządnie.
"Ćwierkają wróbelki, od samego rana..."
#5 OFFLINE
Posted 14 April 2013 - 20:58
Ja w październiku 2010 wziąłem lg bali (gm 360) dałem 99zł na 36 doładowań po 30zł, ten model wtedy kosztował z 500zł na wolnym rynku daje mi to 1179zł za fona wartego (wtedy 500zł) Dziś żałuje już nigdy nic na mix, jak dużo rozmawiasz to abonament
Więc widzisz jaka to strata, kup sobie na allegro (nowy) ale radze uważać na podróbki. Możesz też kupić używany (allegro,tablica.pl) itp
not found: A jak dużo odkopujesz tematów to najlepiej regulamin Zamykam.
Więc widzisz jaka to strata, kup sobie na allegro (nowy) ale radze uważać na podróbki. Możesz też kupić używany (allegro,tablica.pl) itp
not found: A jak dużo odkopujesz tematów to najlepiej regulamin Zamykam.
Edited by not found, 14 April 2013 - 21:07.