Jump to content


Photo

Problem z farem


  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#1 OFFLINE   grjama

grjama

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 19 posts
    • Time Online: 10h 24m

Posted 23 September 2012 - 07:28

Witam,otóż mam problem ponieważ:Z miesiąc temu wgrywałem softa,na cid 53 Farem i nie udało się wgrać poprawnie,dlatego wczoraj i dzisiaj chciałem spróbować jeszcze,raz wgrać ale nie udało się.Bo problem jest taki że gdy już,podłącze telefon do komputera z klawiszem ''C'' ładuje ale potem staje,na Starting FS server...
Proszę o pomoc !Attached File  Bez tytułu.jpg   55.57K   11 downloads GDFS jest dobry.

not found: Ort. i literówki.

Edited by not found, 23 September 2012 - 08:59.

  • 0

#2 OFFLINE   neron

neron

    Master of Sony Ericsson Knowledge

  • User
  • 383 posts
    • Time Online: 14d 3h 5m

Posted 23 September 2012 - 09:17

Skąd wiesz,że masz cid 53? daj loga z Setola.
  • 0
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!

#3 OFFLINE   grjama

grjama

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 19 posts
    • Time Online: 10h 24m

Posted 23 September 2012 - 09:53

Skąd wiesz,że masz cid 53? daj loga z Setola.


Dobre ?

Attached Files


  • 0

#4 OFFLINE   neron

neron

    Master of Sony Ericsson Knowledge

  • User
  • 383 posts
    • Time Online: 14d 3h 5m

Posted 23 September 2012 - 10:05

Skrypt db2020 zaznaczyłeś? wchodzisz w "bflash"

not found: Literówki.

Edited by not found, 23 September 2012 - 13:05.

  • 0
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!

#5 OFFLINE   grjama

grjama

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 19 posts
    • Time Online: 10h 24m

Posted 23 September 2012 - 10:20

Znaczy tak,w Farze mam zaznaczone db2020,zaś w Blasch nmw co to jest ? Wytłumacz :) co i jak
  • 0

#6 OFFLINE   neron

neron

    Master of Sony Ericsson Knowledge

  • User
  • 383 posts
    • Time Online: 14d 3h 5m

Posted 23 September 2012 - 10:30

Mała lektura na początek wszystko jest opisane.
http://www.sonyerics...orum/105-k550i/
Wchodzisz w "Oflash"

Edited by neron, 23 September 2012 - 10:31.

  • 0
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!

#7 OFFLINE   grjama

grjama

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 19 posts
    • Time Online: 10h 24m

Posted 23 September 2012 - 10:40

Tak ale podałeś menu,a co do tego oflash gdy wejdę to w farze mam puste pole czy coś tam trzeba wgrać ?

not found: Literówki.

Edited by not found, 23 September 2012 - 13:06.

  • 0

#8 OFFLINE   neron

neron

    Master of Sony Ericsson Knowledge

  • User
  • 383 posts
    • Time Online: 14d 3h 5m

Posted 23 September 2012 - 10:50

Jesteś taki naiwny,czy za przeproszeniem taki .... chcesz wgrać soft a pytasz się,czy trzeba coś tam wgrać :zliscia: zabieraj się za lekturę na początek i ćwicz na sucho!
  • 0
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!

#9 OFFLINE   grjama

grjama

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 19 posts
    • Time Online: 10h 24m

Posted 23 September 2012 - 11:19

Po prostu źle zrozumiałem.

Wgrywałem maina przed chwilą i przerwało ... słychać było odłączenie kabla ...

I nie wiem co robić

not found: Poprawiłem ortografię i literówki ;)

Edited by not found, 23 September 2012 - 13:07.

  • 0

#10 OFFLINE   neron

neron

    Master of Sony Ericsson Knowledge

  • User
  • 383 posts
    • Time Online: 14d 3h 5m

Posted 23 September 2012 - 11:27

Bateria naładowana,sterowniki USB są? wchodzi się od razu do "oflash"
  • 0
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!

#11 OFFLINE   grjama

grjama

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 19 posts
    • Time Online: 10h 24m

Posted 23 September 2012 - 11:42

Bateria naładowana na innym k550i,sterowniki Gordona tak,wchodzi się odrazu
  • 0

#12 OFFLINE   neron

neron

    Master of Sony Ericsson Knowledge

  • User
  • 383 posts
    • Time Online: 14d 3h 5m

Posted 23 September 2012 - 11:48

Pod jaki chcesz wgrać soft? bo z Setola widać,że wasz W610. Na pewno wgrywasz soft pod cid 53?
  • 0
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!

#13 OFFLINE   grjama

grjama

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 19 posts
    • Time Online: 10h 24m

Posted 23 September 2012 - 12:04

Pod soft od w610,tak napewno,wczęsniej pisałem .
  • 0

#14 OFFLINE   neron

neron

    Master of Sony Ericsson Knowledge

  • User
  • 383 posts
    • Time Online: 14d 3h 5m

Posted 23 September 2012 - 12:14

Soft musi być tutaj gdzie Far(przynajmniej na tym samym dysku) inaczej nie wgra.
  • 0
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!

#15 OFFLINE   not found

not found

    Banned

  • Banned
  • 1,546 posts

Posted 23 September 2012 - 13:13

Przeczytaj dokładnie ten poradnik i rób po kolei :)
WALKMAN?

Posted Image

#16 OFFLINE   grjama

grjama

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 19 posts
    • Time Online: 10h 24m

Posted 23 September 2012 - 15:56

Tak,tylko raz wykryje telefon a raz nie ! W tym problem :(
  • 0

#17 OFFLINE   Jurij

Jurij

    Emperror of Sony Kingdom

  • Administrator
  • 12,111 posts
    • Time Online: 564d 19h 1m

Posted 23 September 2012 - 16:12

A nie masz czasem uszkodzonego złącza w telefonie? Wyczyść je spirytusem, przeflashuj jeszcze raz i nie dotykaj niczego podczas flashowania...
  • 0
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | ?????? Sony Ericsson O?????

Xperia.jpg

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij

Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...

#18 OFFLINE   grjama

grjama

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 19 posts
    • Time Online: 10h 24m

Posted 23 September 2012 - 17:07

A nie masz czasem uszkodzonego złącza w telefonie? Wyczyść je spirytusem, przeflashuj jeszcze raz i nie dotykaj niczego podczas flashowania...

A nie masz czasem uszkodzonego złącza w telefonie? Wyczyść je spirytusem, przeflashuj jeszcze raz i nie dotykaj niczego podczas flashowania...

Może cos pomogło.Wgrałem tylko plik MBN
  • 0

#19 OFFLINE   Jurij

Jurij

    Emperror of Sony Kingdom

  • Administrator
  • 12,111 posts
    • Time Online: 564d 19h 1m

Posted 23 September 2012 - 17:09

To wgraj jeszcze fbn i cda :)
  • 0
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | ?????? Sony Ericsson O?????

Xperia.jpg

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij

Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...

#20 OFFLINE   grjama

grjama

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 19 posts
    • Time Online: 10h 24m

Posted 23 September 2012 - 17:13

To wgraj jeszcze fbn i cda :)

To wgraj jeszcze fbn i cda :)

tak ale zaraz po tym odłonczyło ... musze ponownie kompa uruchamiac.
  • 0


0 user(s) are reading this topic