Dodam jeszcze, że zdjęcia się powtarzają, a wynika to z tego, że jedne są robione na 5 mpx, a inne na 8mpx jedne po drugich. I na moje bez względu na rozdzielczość są jednakowo kiepskie.

Problem z aparatem
Posted 21 September 2012 - 23:33
Dodam jeszcze, że zdjęcia się powtarzają, a wynika to z tego, że jedne są robione na 5 mpx, a inne na 8mpx jedne po drugich. I na moje bez względu na rozdzielczość są jednakowo kiepskie.
Posted 21 September 2012 - 23:47

Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Private Message: Jurij
Posted 22 September 2012 - 00:08

Posted 22 September 2012 - 00:15

no to nie za fajne wychodzą te zdjęcia, wcześniej miałem HTC Desire który ma aparat 5 mpx i wychodziłi naprawde piękne jak na telefon.
Jeśli miałeś go od nowości to możliwe. Z tego co mi wiadomo W995 kupiłeś używanego, a jeśli poprzedni właściciel wypstrykał 1000-2000 zdjęć, to nic dziwnego że robi gorsze fotki niż nowy egzemplarz

Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Private Message: Jurij
Posted 22 September 2012 - 08:36
no to nie za fajne wychodzą te zdjęcia, wcześniej miałem HTC Desire który ma aparat 5 mpx i wychodziłi naprawde piękne jak na telefon.
Nie wiem czy wiesz, ale liczba MPx to jest rozmiar zdjęcia. A przy jakości zdjęć większe znaczenie ma optyka w aparacie.
Tak jak Jurij napisał, mogłeś też kupić np. C905, byś miał praktycznie taki sam telefon, tylko bez walkmana (można dograć) i głośników stereo, a z świetnym aparatem.
DENON DJ