Witajcie, przed zakupem telefonu czytałem złe opinie o Androidzie 4.0. Czytałem, że się zawiesza, telefon się resetuje itp. Chciałem trochę pograć na mojej Neo V ale praktycznie żadna gra nie działa. Dowiedziałem się, że to wina właśnie ICS, który nie wspiera nowych gier. Co nowego wnosi 4.0, bo oprócz wyglądu nie zauważyłem niczego specjalnego. Czy warto zrobić downgrade na 2.3?

[Rozwiązany] Który Android lepszy na Neo V - 2.3 czy 4.0?
Started by carmaster18, Aug 22 2012 17:59
5 replies to this topic
Posted 22 August 2012 - 17:59
* Carmaster18 *
Posted 22 August 2012 - 18:03
Ja bym na Twoim miejscu poczekał na najnowszą aktualizację sierpniową. Jeśli ona nie polepszy działania telefonu, wtedy zrobisz downgrade do Gingerbread'a i będziesz mógł grać nawet w GTA III

Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | ?????? Sony Ericsson O?????

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...
Posted 22 August 2012 - 18:39
Nie wiedziałem o żadnej aktualizacji, kiedy dokładnie ma się pojawić?
* Carmaster18 *
Posted 22 August 2012 - 18:53
Czytaj newsy, sprawdzaj, aktualizuj
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | ?????? Sony Ericsson O?????

Posted 22 August 2012 - 19:12
Dzięki Jurij, będę sprawdzał
Temat jak na razie rozwiązany

* Carmaster18 *
Posted 22 August 2012 - 19:19
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.