Witam.
Czy jest możliwość zaimplementowania menu wyboru trybu USB, które pojawia się automatycznie po podłączeniu kabla? W sofcie brandowanym na Plusa, jak i na starszej platformie db2020 takie menu było standardem. Teraz jest jedynie możliwość wyboru trybu domyślnego.
Da się z brandingu wydobyć to dodatkowe menu?
Pozdrawiam.
PS Podobnie menu wyboru transmisji CS i PS, ale tego być nie musi.

W995 - menu wyboru USB
Started by Radzio1234, Aug 17 2012 18:16
4 replies to this topic
Posted 17 August 2012 - 18:16
Posted 17 August 2012 - 18:26
Przecież to jest w standardzie... Podłącz kabel i wejdź sobie w ustawienia => łączność => usb i tam to masz
A jak nie masz to wgraj czysty soft i będziesz miał

Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Private Message: Jurij
Posted 17 August 2012 - 19:34
W menu łączność => USB wybiera się Tryb domyślny. Mam czysty soft (035) i u mnie tak jest. Czyli jak wybiorę domyślnie Tryb PC, to po podłączeniu kabla nie zapyta co chcę zrobić (np podłączenie do Multimediów), tylko wybierze Tryb Domyślny. Mnie też to trochę irytuje i również chciałbym się dowiedzieć, jak zrobić, aby przy każdym podłączeniu USB pojawiał się wybór pomiędzy Trybem PC, Przesyłaniem Plików czy Multimediów. W k550 tak miałem, w w200 i w580 również

DENON DJ
Posted 17 August 2012 - 20:45
Dokładnie chodzi mi o to o czym pisze marmal, szczególnie, że jest to dostępne w sofcie brandowanym na Plusa, a w czystym nie ma.
Posted 18 August 2012 - 10:46
Ja miałem softa z Anglii chyba i tam też było te menu...
DENON DJ