Jump to content



Photo

[Rozwiązany] W150i Soft


  • This topic is locked This topic is locked
17 replies to this topic

#1 OFFLINE   Pruit

Pruit

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 7 posts
    • Time Online: 1h 32m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 11 July 2012 - 10:45

Witam jak wgrac do W150i Yendo softa ?? mam pliki fs appsw i cdf
Jakim programem to zrobic ?? prosze o dokładną instrukcje
  • 0

#2 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Banned

  • Banned
  • 1180 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Android:4.1.1
  • Operator | Oператор:
    T-Mobile

Posted 11 July 2012 - 11:03

Sam niestety nic nie zrobisz :( Możesz napisac do Jurija albo bartq92, może oni bedą mogli wgrać soft zdalnie :)
Posted Image

#3 OFFLINE   Pruit

Pruit

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 7 posts
    • Time Online: 1h 32m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 11 July 2012 - 11:04

A setool2 nie da rady ??
  • 0

#4 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Banned

  • Banned
  • 1180 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Android:4.1.1
  • Operator | Oператор:
    T-Mobile

Posted 11 July 2012 - 11:16

Chodzi ci o boxa czy o darmowego lite?
Posted Image

#5 OFFLINE   not found

not found

    Banned

  • Banned
  • 1546 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Garwolin
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W960
  • Firmware | Прошивка:
    R9K009
  • Operator | Oператор:
    Virgin Mobile

Posted 11 July 2012 - 11:18

Musisz mieć Boxa, żeby wgrać soft do Yendo.
WALKMAN®

Posted Image

#6 OFFLINE   Pruit

Pruit

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 7 posts
    • Time Online: 1h 32m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 11 July 2012 - 11:23

A skąd go wziąć?

not found: Ort. ;)
  • 0

#7 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Banned

  • Banned
  • 1180 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Android:4.1.1
  • Operator | Oператор:
    T-Mobile

Posted 11 July 2012 - 11:28

Trzeba kupic za niemałe pieniądze ;) W takim razie zostaje Ci napisać do Jurija albo bartq92 :)
Posted Image

#8 OFFLINE   Goomowiec

Goomowiec

    Distinguished Member of Sony.yt Community

  • User
  • 634 posts
    • Time Online: 26d 18h 21m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Phone | Телефон | Telefon:
    C901 R1GA028 W580 R8BE001 Live with Walkman
  • Android:Jelly Bean
  • Operator | Oператор:
    au KDDI

Posted 11 July 2012 - 11:28

Boxa? Kupić na allegro
  • 0
Posted Image
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?

#9 OFFLINE   not found

not found

    Banned

  • Banned
  • 1546 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Garwolin
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W960
  • Firmware | Прошивка:
    R9K009
  • Operator | Oператор:
    Virgin Mobile

Posted 11 July 2012 - 11:29

Możesz go kupić w internecie ale to wydatek rzędu kilkuset złotych ;) Taniej wyjdzie jak ktoś wgra ci softa.
WALKMAN®

Posted Image

#10 OFFLINE   Pruit

Pruit

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 7 posts
    • Time Online: 1h 32m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 11 July 2012 - 11:29

a za darmo nie da rady wgrac tego ??
  • 0

#11 OFFLINE   not found

not found

    Banned

  • Banned
  • 1546 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Garwolin
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W960
  • Firmware | Прошивка:
    R9K009
  • Operator | Oператор:
    Virgin Mobile

Posted 11 July 2012 - 11:31

Ten telefon jest na platformie Sagema, której nie ruszysz żadnymi domowymi, darmowymi sposobami :)
WALKMAN®

Posted Image

#12 OFFLINE   Pruit

Pruit

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 7 posts
    • Time Online: 1h 32m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 11 July 2012 - 11:34

yhh...... a gdziesz w punktach czy cos to mogą zrobic to czy nie ?
  • 0

#13 OFFLINE   not found

not found

    Banned

  • Banned
  • 1546 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Garwolin
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W960
  • Firmware | Прошивка:
    R9K009
  • Operator | Oператор:
    Virgin Mobile

Posted 11 July 2012 - 11:37

W każdym serwisie, który posiada Boxa obsługującego tą platformę. Jak napisał bartolinio3, możesz to zrobić także w naszym serwisie :)
WALKMAN®

Posted Image

#14 OFFLINE   Pruit

Pruit

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 7 posts
    • Time Online: 1h 32m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 11 July 2012 - 11:46

a ile takie cos kosztuje ?? a po 2 chce nowy soft wgrac gdyz w telefonie piosenka sama sie usuwa telefon sie zacina i resetuje
  • 0

#15 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Banned

  • Banned
  • 1180 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Android:4.1.1
  • Operator | Oператор:
    T-Mobile

Posted 11 July 2012 - 11:51

Cennik w dłoń: http://sony.yt/topic...-sony-ericsson/ :) Możliwe że wgranie nowego softu nic nie da, niestety Yendo to sagemowy szajs :unsure:
Posted Image

#16 OFFLINE   Jurij

Jurij

    Emperror of Sony Kingdom

  • Administrator
  • 12055 posts
    • Time Online: 562d 20h 55m
  • Chat with me
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 11 July 2012 - 14:27

a ile takie cos kosztuje ?? a po 2 chce nowy soft wgrac gdyz w telefonie piosenka sama sie usuwa telefon sie zacina i resetuje


Zmiana oprogramowania w naszym serwisie online kosztuje 20 PLN. Trzeba posiadać internet przynajmniej 2 megabity, naładowaną baterię, windowsa 7 najlepiej 32 bit i kabelek. Jeśli jesteś zainteresowany, odezwij się na gg: 1793684 :)
  • 0
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | Ремонт Sony Ericsson Oнлайн

Xperia.jpg

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij

Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...

#17 OFFLINE   Pruit

Pruit

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 7 posts
    • Time Online: 1h 32m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 11 July 2012 - 19:12

Dobra Temat Close Jurij Pogadamy na gg o tym jeszcze ;]
  • 0

#18 OFFLINE   bartq92

bartq92

    Squire of Sony Majesty

  • User
  • 1812 posts
    • Time Online: 76d 13h 42m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    KMY
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Galaxy S Advance

Posted 11 July 2012 - 19:21

Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
  • 0


0 user(s) are reading this topic