Nie działają fizyczne klawisze, przyciski oprócz włącznika Satio
#1 OFFLINE
Posted 27 June 2012 - 22:11
Przełącznik blokady cały, klawisze pod wyświetlaczem czyste, po załączeniu kamery spust migawki się podświetla, reszta klawiszy również w dobrym stanie (taśma nie przerwana) .
Co mogło się uszkodzić na płycie głównej? Jaki byłby przybliżony koszt naprawy w serwisie?
#2 OFFLINE
Posted 27 June 2012 - 22:42
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#3 OFFLINE
Posted 28 June 2012 - 22:26
#4 OFFLINE
Posted 28 June 2012 - 22:41
Przełącznik blokady cały
A teraz piszesz:
oraz nie działa switch blokady
Wyślij go do w-support do wrocławia, zrobią ekspertyzę i powiedzą Ci co padło + koszt naprawy. Ciężko mi jest gdybać nie widząc telefonu, zwłaszcza że nie wiemy czy upadł / był zalany czy cokolwiek innego się z nim stało
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#5 OFFLINE
Posted 29 June 2012 - 09:52
Zalany raczej nie był, można by podejrzewać upadek, lecz w tematach na innych forach użytkownicy twierdzą że wspomniana usterka powstała samoistnie, jednakże nikt nie był w stanie określić przyczyny defektu.
Co do wysyłki do w-support 70zł za ekspertyzę + przesyłka i nie wiadomo jaka droga naprawa będzie
#6 OFFLINE
Posted 29 June 2012 - 12:54
Co do wysyłki do w-support 70zł za ekspertyzę + przesyłka i nie wiadomo jaka droga naprawa będzie
No chyba nie sądzisz, że autoryzowany serwis naprawi Ci ten telefon za 30 zł? Z tego co mi wiadomo można zamówić kuriera na ich koszt. Ale nigdy nie korzystałem z takiej usługi. Za ekspertyzę na pewno zapłacić będzie trzeba. A potem pewnie wymiana płyty głównej lub naprawa - zależy od uszkodzenia. Zawsze możesz oddać do nieautoryzowanego serwisu, tam może nawet ekspertyza być za darmo i naprawa na pewno tańsza