[Rozwiązany] Czy warto ?
Started by timmi, May 19 2012 18:04
26 replies to this topic
#21 OFFLINE
Posted 21 May 2012 - 19:51
Ale przy upadku liva nie rozwali się ekran tak jak mojej mamie w galaxy mini ze stołu na podłogę było częściowo białe tło i kolorowe linie.Bardziej elegancko i solidniej to htc.A muzuka to live ta dioda mi się w nim podoba.Chciałbym jutro iść kupić coś z tych 2 modeli.Planuję tak: czarny htc albo live wolę biały ale jak trafi się czarny po okazyjnej cenie to wiadomo.
#22 OFFLINE
Posted 21 May 2012 - 19:54
Też wolę SE ale HTC niby wytrzymalszy.Przekonajcie mnie do któregoś bo poddaje się co wziąć
#23 OFFLINE
Posted 21 May 2012 - 20:02
Też myślałem, że neo jest słaba. Teraz po szkole leci na biurko. Żadnej rysy na ekranie, a folii nie używam. Pokrowca na ekran też nie mam. Mam jedynie na boki i tył. Jeżeli nie będziesz się wyżywał na telefonie to weź live. A jeżeli się łatwo denerwujesz to możesz kupić nokie 3310
#24 OFFLINE
Posted 21 May 2012 - 21:10
Nie wiem dlaczego ale x8 black mi się podoba choć jest to już stary model.
#25 OFFLINE
Posted 21 May 2012 - 23:34
Nie wiem dlaczego ale x8 black mi się podoba choć jest to już stary model.
Nie taki znowu stary... Pomyśl sobie, że jego następca - czyli Tapioca - jeszcze nie został oficjalnie zaprezentowany Jak Ci się tylko podoba, to kupuj. Wiele nie kosztuje, można go fajnie przerobić @ W8 i czas pokazał, że jest to solidny, wytrzymały telefonik bez wad fabrycznych
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#26 OFFLINE
Posted 22 May 2012 - 17:42
Kupiłem HTC jednak i jestem zadowolony.Mam pytanie jak ustawić menu tak,żeby w bok były strony ?
#27 OFFLINE
Posted 22 May 2012 - 17:48
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij