[Rozwiązany] Przeglądarka?
Started by kojack, May 17 2012 19:10
11 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 17 May 2012 - 19:10
Witam.
Obcykałem moją Xperie Arc i jestem bardzo zadowolony. Wszystko ma, chcialem telefon z duzym ekranem abym mogl swobodnie korzystac z sieci. Teraz pytanie:
Jaka jest najlepsza przeglądarka na androida? Moglibyście mi coś polecić? Prosiłbym także o link do downloadu, gdyż Tapatalk z Google Play (android market) kosztuje 9.37 ;/
Prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam!
Obcykałem moją Xperie Arc i jestem bardzo zadowolony. Wszystko ma, chcialem telefon z duzym ekranem abym mogl swobodnie korzystac z sieci. Teraz pytanie:
Jaka jest najlepsza przeglądarka na androida? Moglibyście mi coś polecić? Prosiłbym także o link do downloadu, gdyż Tapatalk z Google Play (android market) kosztuje 9.37 ;/
Prosze o odpowiedz.
Pozdrawiam!
SAMSUNG GALAXY S II + SE W995 = Skok do nowości i powrót do starości
#2 OFFLINE
Posted 17 May 2012 - 19:30
Jako przeglądarka do internetu to ja używałem stockowej. Polecam także Dolphin HD. Do przeglądania forum polecam jak najbardziej Tapatalk. Smart4u i da się załatwić za free
#3 OFFLINE
#4 OFFLINE
Posted 17 May 2012 - 19:41
Na przeglądanie to wersja zwykła, a na oszczędzanie transferu to Dolphin, Opera MINI.
#5 OFFLINE
Posted 17 May 2012 - 19:45
phillix, no dobrze, ale mógłbyś mi załatwić i wysłać tutaj lub na PW
i kolejne pytanie, jak ustawić tapete na full? Bo jak chce wybrac to pojawia sie taki zolty kwadrat i tylko to daje na tapete
i kolejne pytanie, jak ustawić tapete na full? Bo jak chce wybrac to pojawia sie taki zolty kwadrat i tylko to daje na tapete
Edited by kojack, 17 May 2012 - 19:47.
#6 OFFLINE
Posted 17 May 2012 - 19:49
Ja mam to -
Możesz bardziej sprecyzować drugie pytanie, bo nie za bardzo rozumiem
Fap, Fap, Fap from Tapatalk App
#7 OFFLINE
#8 OFFLINE
Posted 17 May 2012 - 20:07
Nie no, nie mogę tego zrobic. Lapie za te kąty i nie mogę za nic rozciągnąć na długość...
#9 OFFLINE
Posted 17 May 2012 - 20:18
A obrazek siedzi idealnie w bokach? Tzn jest przypasowany? Jeżeli tak, to raczej nic się nie da zrobić. Ja otwieram fote w paincie, dodaje, czarną górę, dół, boki, laduje do telefonu, ustawiam. Pomniejszam sobie wtedy i gotowe
#10 OFFLINE
Posted 17 May 2012 - 20:23
Po bokach jest idealnie, tylko na dlugosc nie moge tego zrobic...
#11 OFFLINE
Posted 17 May 2012 - 20:26
Pomniejszyc się nie da. Dodaj w paincie "ramkę ". Ostatnio w Corby u kolegi ustawialem tapetę i tam się dało. Szkoda, że na androidzie nie można... Chyba, że nie wiem o czymś
#12 OFFLINE
Posted 17 May 2012 - 22:43
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij