Jump to content



Photo

Dzwonki video


  • This topic is locked This topic is locked
21 replies to this topic

#1 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 13 April 2012 - 14:15

Witam :) czy jest możliwość np. przez jakiś custom właczenia w aino wyboru klipu video jako dzwonka ?
  • 0

#2 OFFLINE   hunter3000

hunter3000

    Distinguished Member of Sony.yt Community

  • User
  • 635 posts
    • Time Online: 22d 13h 52m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sanok
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Play | Lenovo IdeaTab S6000
  • Firmware | Прошивка:
    Zmienne
  • Android:4.0.4 | 4.2.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 13 April 2012 - 18:59

A po co? Wchodzisz w Ustawienia > Dźwięki > Dzwonek i tam masz do wyboru Albo "Dzwonki" albo "Dzwonki wideo" ;)

Edited by not found, 13 April 2012 - 22:14.
literówka ;)

  • 0
Pomogłem? Daj plusika.

Sony Xperia S | Zylo | W850

#3 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 14 April 2012 - 10:07

No niestety nie ma takiej opcji w tym telefonie :(
  • 0

#4 OFFLINE   Erin

Erin

    Grand Master of Sony Mobile Knowledge

  • User
  • 477 posts
    • Time Online: 94d 23h 31m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Z2 (więcej w "o mnie")
  • Android:KK
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 14 April 2012 - 11:31

ja miałem opcje na filmach "użyj jako" i > dzwonek video
więc musi być
teraz nie mam tego telefonu więc dokładnie Ci nie napiszę ale pamiętam to tak mniej więcej jak napisałem wyżej.
  • 0

#5 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 14 April 2012 - 13:49

panowie nie jestem az tak glupi :)
pytanie nadal aktualne ;)

Attached Files

  • Attached File  1.jpg   80.3K   12 downloads

  • 0

#6 OFFLINE   Jurij

Jurij

    Emperror of Sony Kingdom

  • Administrator
  • 12054 posts
    • Time Online: 562d 18h 52m
  • Chat with me
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 14 April 2012 - 13:53

Może napisz jaki masz soft? Jak brandowany - wgraj generic. Jak masz generic, spróbuj wgrać inną wersję.
  • 0
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | Ремонт Sony Ericsson Oнлайн

Xperia.jpg

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij

Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...

#7 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 14 April 2012 - 13:59

R7BA084 GENERIC na starszym bylo tak samo :(
  • 0

#8 OFFLINE   hunter3000

hunter3000

    Distinguished Member of Sony.yt Community

  • User
  • 635 posts
    • Time Online: 22d 13h 52m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sanok
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Play | Lenovo IdeaTab S6000
  • Firmware | Прошивка:
    Zmienne
  • Android:4.0.4 | 4.2.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 14 April 2012 - 17:07

Na Zylo jest taka możliwość ustawienia dzwonka wideo (Zylo też DB3350 więc powinno być to udostępnione również dla Aino) W customize można ustawić jedynie wideo jako ekran startowy, nie spotkałem się z funkcją odblokowującą dzwonki wideo, chyba że spróbuj przez kontakty dodać jeśli można.
  • 0
Pomogłem? Daj plusika.

Sony Xperia S | Zylo | W850

#9 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 15 April 2012 - 08:40

w kontaktach tez nie ma mozliwosci uzycia video jako dzwonka ...probowalem z 3gp ,mp4 i nic
  • 0

#10 OFFLINE   not found

not found

    Banned

  • Banned
  • 1546 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Garwolin
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W960
  • Firmware | Прошивка:
    R9K009
  • Operator | Oператор:
    Virgin Mobile

Posted 15 April 2012 - 09:50

Z tego co napisano tutaj wynika, że Aino nie obsługuje dzwonków video.

Please Login or Register to see this Hidden Content


WALKMAN®

Posted Image

#11 OFFLINE   Erin

Erin

    Grand Master of Sony Mobile Knowledge

  • User
  • 477 posts
    • Time Online: 94d 23h 31m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Z2 (więcej w "o mnie")
  • Android:KK
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 15 April 2012 - 10:09

no to ciekawe jakim cudem ja mogłem mieć takie dzwonki :/
pamiętam że soft był brandowany na sieć PLUS
  • 0

#12 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 15 April 2012 - 13:06

moze da sie podlozyc pliki z innego fona na tej platformie ? troszke lipa bez dzwonkow video :(
  • 0

#13 OFFLINE   not found

not found

    Banned

  • Banned
  • 1546 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Garwolin
  • Phone | Телефон | Telefon:
    W960
  • Firmware | Прошивка:
    R9K009
  • Operator | Oператор:
    Virgin Mobile

Posted 15 April 2012 - 14:25

Jeżeli nie ma takiej funkcji w manie to nic nie zrobisz. Chyba, żeby patcha na dzwonki video napisać ;)
WALKMAN®

Posted Image

#14 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 15 April 2012 - 18:10

straszna sprawa znowu patch :( ... w tym modelu raczej nie ma mozliwosci crossflasha? moze ktos ma inne pomysly ?
  • 0

#15 OFFLINE   hunter3000

hunter3000

    Distinguished Member of Sony.yt Community

  • User
  • 635 posts
    • Time Online: 22d 13h 52m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sanok
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Play | Lenovo IdeaTab S6000
  • Firmware | Прошивка:
    Zmienne
  • Android:4.0.4 | 4.2.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 15 April 2012 - 18:22

zarzuć kto customem z plus jak twierdzicie że w nim była możliwość to zobaczę w kod
  • 0
Pomogłem? Daj plusika.

Sony Xperia S | Zylo | W850

#16 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 16 April 2012 - 17:08

nie posiadam cda z plusa a w sieci same czyste i play :(
  • 0

#17 OFFLINE   bartq92

bartq92

    Squire of Sony Majesty

  • User
  • 1812 posts
    • Time Online: 76d 13h 42m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    KMY
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Galaxy S Advance

Posted 16 April 2012 - 17:10

Na supporcie setoola też nie znalazłem.
  • 0

#18 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 16 April 2012 - 19:47

pozostaje znaleźć aino z plusa wśród znajomych , forumowiczów i poprosić o wydobycie customa choć wątpię żeby była taka opcja na brandzie... jak na czystym nie ma... może prędzej mix zrobić z plikami z zylo,yari tylko nie mam pojęcia co dokładnie za to odpowiada :( i czy w ogóle da się taki trik z...
Może się jeszcze ktoś mądrzejszy wypowie w tej kwestii ;) telefon niczego sobie a brak dzwonka video...

bartq92: Poprawiłem ort i polskie znaki.
  • 0

#19 OFFLINE   hunter3000

hunter3000

    Distinguished Member of Sony.yt Community

  • User
  • 635 posts
    • Time Online: 22d 13h 52m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    Sanok
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Play | Lenovo IdeaTab S6000
  • Firmware | Прошивка:
    Zmienne
  • Android:4.0.4 | 4.2.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 16 April 2012 - 22:06

nie wydaje mi się że była by to kwestia konfiguracji XML , ale jeśli ktoś mogłby z aino z TPA\PRESET\DEFAULT\RESTORE i TPA\PRESET\SYSTEM\MENU to przyjżę się dokładniej ;)
  • 0
Pomogłem? Daj plusika.

Sony Xperia S | Zylo | W850

#20 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 17 April 2012 - 07:46

sa pliki tylko z innego softu R1BA049

Attached Files


  • 0


0 user(s) are reading this topic