Mam prośbę. Czy mógłby mi ktoś zrobić lewy softkey na rozmowy a prawy na samą muzyke? Bo wgrywam z pustym customize_upgrade.xml i nic.. Resetowałem ustawienia i wszystko tak jak trzeba robiłem i nic.. Telefon jest czysty bez syfu operatora. Softkeye robiłem Se-Softkey Hook... Pomocy:(

[Rozwiązany] Softkey
Started by krzysiek21nh, Mar 09 2012 14:02
5 replies to this topic
Posted 09 March 2012 - 14:14
Spróbuj code claw hook creator, editor czy jakoś tak.

Posted 09 March 2012 - 14:23
Spróbuj
Jeśli nie zadziała, to nie ustawisz raczej skrótu do rozmów

Attached Files

Posted 09 March 2012 - 22:02
Cieszę się, że działa :)Prawy zrobilem za pomocą codeclaw softkey hook generatora, a potem wziąłem nazwę rozmów z menu.ml i wyedytowałem notatnikiem i tugzipem lewy softkey

Posted 09 March 2012 - 22:05
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | ?????? Sony Ericsson O?????

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...