Jump to content



Photo

[Rozwiązany] Problem z załadowaniem romu i kernela


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 OFFLINE   matijan11

matijan11

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 8 posts
    • Time Online: 11h 38m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    PLAY

Posted 18 February 2012 - 21:41

Witam dzisiaj wziałem się za modowanie mojego Arca i oczywiście napotkałem problem ... Otóż mam odblokowanego bootloadera i chciałem wgrać rom MIUI oraz Kernel to też zrobiłem teraz mam tak że po włączeniu telefonu zawiesza się na sony ericsson i dalej nie idzie , nie moge wejsc w recovery !!... Bardzop proszę o pilną pomoc !!

Pozdrawiam
  • 0

#2 OFFLINE   Jurij

Jurij

    Emperror of Sony Kingdom

  • Administrator
  • 12054 posts
    • Time Online: 562d 18h 52m
  • Chat with me
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 18 February 2012 - 22:11

Przeflashuj telefon. To jedyne co możesz na chwilę obecną sam zrobić. Jeśli Ci się to nie uda - zostaje serwis.
  • 0
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | Ремонт Sony Ericsson Oнлайн

Xperia.jpg

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij

Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...

#3 OFFLINE   phillix

phillix

    Knight of Sony Majesty

  • User
  • 2012 posts
    • Time Online: 59d 11h 6m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    zDolny Śląsk
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Neo V / Quadra 7 Ultra Slim
  • Android:4.1.2
  • Operator | Oператор:
    Plus

Posted 18 February 2012 - 22:49

Masz napewno odblokowany bootloader?

_________________
Nawinięto z Xperii Neo V :)
  • 0
Posted Image

#4 OFFLINE   matijan11

matijan11

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 8 posts
    • Time Online: 11h 38m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    PLAY

Posted 19 February 2012 - 14:38

Dzięki wszystkim za którymś razem odpaliłem recovery zrobiłem wipy i jest ok ;)
  • 0


0 user(s) are reading this topic