Jump to content


Photo

Bład przy wgrywaniu softa


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   BloodGoryczka

BloodGoryczka

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 2 posts
    • Time Online: 20m

Posted 13 February 2012 - 15:34

Witam. Mam problem z w610i wgrywałem do tel nowego softa i sie wyłaczył komp . Telefon sie teraz nie włacza wogóle nie reaguje. Gdy podłacze do Fara wyskakuje mi bład a dokładniej "error OpenPlugin<connecttophone<waitforz<no answer from phone>>> " Mój telefon posiadał soft r8... Cid 53 . Czytałem ze to mógł paść GDFS a jesli tak to wie ktoś jak go naprawić ? Prosze o Pomoc. Z góry Dziękuje
  • 0

#2 OFFLINE   Jurij

Jurij

    Emperror of Sony Kingdom

  • Administrator
  • 12,110 posts
    • Time Online: 564d 18h 33m

Posted 13 February 2012 - 15:37

Miga dioda na czerwono przy próbie włączenia? Spróbuj ponowić flashowanie trzymając 2i5 razem podczas podłączania telefonu. Jeśli się nie uda - napisz do mnie na gg: 1793684 - zrobię bezpłatną identyfikację. Jeśli to gdfs - koszt naprawy w naszym serwisie online - 15 zł :)
  • 0
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | ?????? Sony Ericsson O?????

Xperia.jpg

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij

Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...

#3 OFFLINE   BloodGoryczka

BloodGoryczka

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 2 posts
    • Time Online: 20m

Posted 13 February 2012 - 15:41

dioda nie miga :( flashowanie nic nie dało
  • 0


0 user(s) are reading this topic