Elo. Mam mały problem otóż jakim programem i jak edytować foldery w menadżerze plików. Otóż mi chodzi żeby zamienić niektóre foldery miejscami i jak to możliwe folder w którym są zapisywane zdjęcia robione aparatem z telefonu umieścić w folderze ze swoimi zdjęciami/tapetami.

edycja w menadżerze plików
Started by kotlecik_mielony, Jan 09 2012 12:58
7 replies to this topic
Posted 09 January 2012 - 13:10
Hmm... wydaje mi się, że do zmiany folderu zdjęć zapisywanych musiałbyś napisać stosowny patch... do zmiany kolejności folderów raczej też
Wszystkie tego typu poprawki np. zapisywanie plików w innym folderze niż oryginalny, robiło się za pomocą patchy z tego co pamiętem.

Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service | ?????? Sony Ericsson O?????

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
Other services: LG, HTC, Samsung, Alcatel, Blackberry, Huawei, ZTE, Motorola, Sharp unlock and more...
Posted 09 January 2012 - 19:56
Z tego co wiem to edycja menu.ml powinna wystarczyć, skoro da się przenieść radio z rozrywki do głównego menu to powinno się dać też zmienić kolejność w Menedżerze Plików
Posted 09 January 2012 - 20:20
też przez myśl przeszła mi edycja MENU.ML. co prawda wgl się na tym nie znam, bo do tej pory nie zrobiłem menu, z którym miałem problemy i już nie zrobie, bo nie mam telefonu 
skoro można dodać aplikacja do rozrywki, zmienić układ w organizatorze to w menedżerze raczej też :

skoro można dodać aplikacja do rozrywki, zmienić układ w organizatorze to w menedżerze raczej też :

Posted 10 January 2012 - 16:11
Niestety, tak jak mówił Jurij- tylko patch. W menu.ml jest odnośnik do menadzera plików, nie ma tam odnośników do poszczególnych "działów" typu Muzyka itp.

Posted 11 January 2012 - 18:28
Otóż jak napisał bartolinio w menu.ml jest tylko odnośnik do menedżera plików. Nie da się edytowac 'wnętrza'. Tylko patch
DENON DJ