SE Xperia Arc S or SG S Plus
Started by supeer, Jan 01 2012 11:31
5 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 01 January 2012 - 11:31
Witajcie
Nareszcie udało mi sie uzbierać na wymarzony telefon, ale potrzebuję jeszcze waszej opini.
Co wybrać, SonyEricsson Xperia Arc S czy w podobnej cenie Samsung Galaxy S Plus?
Od zawsze używałem SE i ogolnie jestem przywiazany do tej marki, ale pojawiła sie nowa opcja, owy SG S Plus, którego ludzie ponoc duzo chwalą.
Który bardziej was przyciaga?
Dzieki z gory za odp.
Pozdrawiam
Nareszcie udało mi sie uzbierać na wymarzony telefon, ale potrzebuję jeszcze waszej opini.
Co wybrać, SonyEricsson Xperia Arc S czy w podobnej cenie Samsung Galaxy S Plus?
Od zawsze używałem SE i ogolnie jestem przywiazany do tej marki, ale pojawiła sie nowa opcja, owy SG S Plus, którego ludzie ponoc duzo chwalą.
Który bardziej was przyciaga?
Dzieki z gory za odp.
Pozdrawiam
#2 OFFLINE
Posted 01 January 2012 - 11:45
A czego oczekujesz od telefonu? Tak bedzie łatwiej
#3 OFFLINE
Posted 01 January 2012 - 11:47
Moim zdaniem zdecydowanie arc S (jeśli wybierać między tymi dwoma modelami) Większy LCD, ładniejszy wygląd, większa matryca aparatu, większe możliwości multimedialne, większe możliwości nawigacyjne (możesz się łączyć z satelitami zarówno GPS jak i rosyjskiego GLONASS) no i co tu mówić... to jednak Sony Ericsson =)
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#4 OFFLINE
Posted 01 January 2012 - 12:37
Za taka kase osobiście nawet bym się nie zastanawiał oczywiscie jak dla mnie arc. Jurij już wymienił przewagę se nad samsungiem. Od siebie tylko dodam że przynajmniej dla mnie nakładła wizualna od se jest dużo ładniejsza i praktyczniejsza od tej samsunga. Znajomy ma galaxy s plus, z orange brany za 1k:) i jakoś ja jak go trochę używałem to w ogóle mi nie podchodził. Ja bym bral sprzęt ze stajni se
DENON DJ
#5 OFFLINE
Posted 04 January 2012 - 11:54
Wybór padł na SE ARC S, bylem wczoraj w salonie orange/play i porownalem obydwa modele. Kolory jakby ciut lepsze w SGS ale reszta na strone ARC S. Tym bardziej się ciesze, bo to kolejny telefon z tej firmy no i przyjemność korzystania z waszego forum
dzieki za odp i pomoc
pozdrawiam
dzieki za odp i pomoc
pozdrawiam
#6 OFFLINE
Posted 04 January 2012 - 12:28
Kolory powinny być lepsze w SGS II. Nieznacznie ale trochę, ponieważ ma wyświetlacz Super Amoled, który jest chyba obecnie najlepszym wyświetlaczem dla telefonów komórkowych.
Problem został rozwiązany , a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje / uwagi / opinie / sugestie proszę zgłaszać Redakcji SonyEricsson-World poprzez PW.
Problem został rozwiązany , a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje / uwagi / opinie / sugestie proszę zgłaszać Redakcji SonyEricsson-World poprzez PW.
Edited by marmal215, 04 January 2012 - 12:29.
DENON DJ