Siema. Czy można zobaczyć hasło wifi z poziomu telefonu? Mam hasło wpisane do wifi i łączy mi z tą siecią auto. , ale chcialbym zobaczyć hasło. Da radę? Zależy mi.
Hasło Wi-Fi
Started by phillix, Nov 08 2011 21:08
4 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 08 November 2011 - 21:08
#2 OFFLINE
Posted 08 November 2011 - 21:19
Ja tego nigdzie w opcjach nie widze być może nie ma takiej możliwości, a szkoda, bo to wifi z szkole, kumpel wpisał, a tylko on wie..
#3 OFFLINE
Posted 08 November 2011 - 21:26
Na 100% nie da rady Nie ma takowych aplikacji w javie, które by odczytywały zagwiazdkowane hasło Jak jest to hasło do np. routera neostrady i nie bylo zmieniane, to znajdziesz je pod liveboxem. A jak do innej sieci, będziesz musiał sobie przypomnieć
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#4 OFFLINE
Posted 08 November 2011 - 21:57
Ja nie wiem jaki jest internet w szkole xD jest jedno wifi otwarte ale zasięg 5-10 m ale jak na telefonie wpisuje hasło do wifi to nie ma gwiazdek..ale jak sie nie da to trudno można zamykać temat. Dzięki.
Udało sie znalazłem na to sposób jak chcecie moge napisać
No dobra, napisze Wam ale sprawdźcie od razu i przyznajcie mi racje i podziękujcie
Wchodzimy w WiFi, następnie,lewym, zaawansowane,konfiguracja ręczna, klikamy wstecz, szukamy sieci, dla ktorej chcemy hasło, klikamy lewy, edytuj ustawienia, szukamy ustawienia zabezpieczenia, klikamy wpa personal, kopiujemy to wszystko < gwiazdki >, wchodzimy w notatnik albo gdzies, wkejamy i mamy hasło sam na to wpadłem.
Udało sie znalazłem na to sposób jak chcecie moge napisać
No dobra, napisze Wam ale sprawdźcie od razu i przyznajcie mi racje i podziękujcie
Wchodzimy w WiFi, następnie,lewym, zaawansowane,konfiguracja ręczna, klikamy wstecz, szukamy sieci, dla ktorej chcemy hasło, klikamy lewy, edytuj ustawienia, szukamy ustawienia zabezpieczenia, klikamy wpa personal, kopiujemy to wszystko < gwiazdki >, wchodzimy w notatnik albo gdzies, wkejamy i mamy hasło sam na to wpadłem.
#5 OFFLINE
Posted 08 November 2011 - 22:13
Gratulacje, ale dla klucza WEP nie jest to możliwe
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji SonyEricsson-World.com poprzez PW.
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji SonyEricsson-World.com poprzez PW.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij