Co wymienią w telefonie w ramach gwarancji ?
#1 OFFLINE
Posted 21 September 2013 - 18:54
Za parę groszy nabyłem kolejnego se hazel na gwarancji z kompletem dokumentów i dowodem zakupu w telefonie jest do wymiany taśma lcd czy serwis wymieni też elementy obudowy ? pytam ponieważ już daaawno nie korzystałem z autoryzowanych napraw a lat sporo w tył jak oddawałem sagema to za każdym razem przychodził w nowej obudowie
Czy mogę liczyć, że podłożą nowe części obudowy typu klapka panel front ?
Pytanie to kieruje do osób które miały zaszczyt oddać swojego se na gwarancyjna naprawą
#2 OFFLINE
Posted 21 September 2013 - 20:42
Edited by timmi, 21 September 2013 - 21:49.
#3 OFFLINE
Posted 21 September 2013 - 21:54
#4 OFFLINE
Posted 22 September 2013 - 00:16
Jak oddasz na gwarancję, dopisz dodatkowo nadzwyczajne zużycie elementów obudowy, a może się uda
#5 OFFLINE
Posted 22 September 2013 - 03:06
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#6 OFFLINE
Posted 22 September 2013 - 08:24
Attached Files
#7 OFFLINE
#8 OFFLINE
Posted 22 September 2013 - 13:36
#9 OFFLINE
Posted 23 September 2013 - 14:32
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#10 OFFLINE
Posted 23 September 2013 - 17:23
_____________________________________________________________________________________________________
Jutro fona zabierze kurier w takim stanie jak na foto zobaczymy czy rozmowa telefoniczna pokryje sie z praktyka oczywiscie napisze co i jak
_____________________________________________________________________________________________________
Hmm nie śpieszą się nawet z wprowadzeniem nr imei do ewidencji ... dziś o 10_32 kurier dostarczył paczkę i echo, nawet nie ma statusu : przyjęto do naprawy
not found: Noo tak to właśnie wygląda, ja już ponad 2 tygodnie czekam na kokosa co go wysłałem na gwarę
W telefonie wykonano naprawę mechaniczną. Wgrano nowe oprogramowanie, wykonano wszystkie testy. Parametry telefonu są zgodne ze specyfikacją producenta.
W telefonie założono plombę, której naruszenie grozi odrzuceniem ewentualnej reklamacji. Przed pierwszym uruchomieniem telefonu proszę usunąć naklejki z numerem przypadku serwisowego, które znajdują się na dołączonych akcesoriach.
Zgłaszana wada polegająca na ruchomym przegubie mieści się w ustalonym przez producenta zakresie tolerancji.
Czyszczenie kanału dźwiękowego
Szanowny Kliencie, Zgodnie z informacjami zawartymi w instrukcji obsługi produktu zaleca się używanie oraz przechowawanie urządzenia w miejscu czystym i wolnym od pyłów i kurzu. Przechowywanie aparatu w miejscach o nadmiernym zapyleniu bądź zabrudzeniu może doprowadzić do jego uszkodzenia.
Bateria jest uszkodzona, nie została wymieniona na nową ponieważ jest ona po gwarancji. Informujemy, że akcesoria są objęte 12 miesięczną gwarancją liczoną od daty zakupu. Uszkodzona bateria może powodować wyłączanie się telefonu w okresie zwiększonego poboru prądu, np. podczas wykonywania połączeń, korzystania z aplikacji, i.t.p. Prosimy o wymianę baterii we własnym zakresie na oryginalny produkt Sony Ericssona
czekam na fona
Edited by faflak, 03 October 2013 - 08:19.
#11 OFFLINE
Posted 04 October 2013 - 15:18
Zamykam