[Rozwiązany] Przycisk "home"
Started by neron, Sep 18 2013 16:52
4 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 18 September 2013 - 16:52
Spadł mi ostatnio telefon na posadzkę. Miałem pecha bo poleciał wyświetlacz z dotykiem. Wymieniłem wszystko w miarę wszystko płynie chodzi nie raz potrafi się zaciąć ale nie jest źle. Zauważyłem, że nie działa "a" na klawiaturze i najgorsze, że i przycisk "home" wina po upadku, czy coś źle złożyli w komisie? da to się jakoś zrobić lub obejść bo bez tego w recovery ani rusz!
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!
#2 OFFLINE
Posted 19 September 2013 - 00:49
Komisy skupują i sprzedają telefony, serwisy naprawiają je. Zanieś do serwisu lub reklamuj tam, gdzie oddałeś...
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#3 OFFLINE
#4 OFFLINE
Posted 19 September 2013 - 17:45
Źle był założony. Dzisiaj mi poprawił i działa. Można zamknąć. Dzięki.
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!
#5 OFFLINE
Posted 19 September 2013 - 19:55
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij