witam
czy jest mozliwosc pozbycia sie w vivazie trzech przyciskow na ekranie dotykowym ( menu, klawiatura numeryczna,profile ) badz tych dwoch pod nimi ktore mozna edytowac .Moze za pomoca motywu/layoutu czy w jakis inny sposob ? chodzi mi o to zeby miec jak najwiecej czystego lcd
edycja ekranu glównego se vivaz
Started by faflak, Aug 30 2013 14:35
6 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 30 August 2013 - 14:35
#2 OFFLINE
Posted 31 August 2013 - 20:34
Menu - Ustawienia - Osobiste - Tryb gotowości - Temat trybu gotowości. Ja mam na Vivazie Pro ustawiony tryb SE i nie ma takich przycisków jak Ty piszesz. Daj screena jak to w ogole wyglada to bardziej będzie się można wypowiedzieć
Edited by slivka91, 31 August 2013 - 20:40.
"Ćwierkają wróbelki, od samego rana..."
#3 OFFLINE
Posted 31 August 2013 - 20:51
o tym to wiem ... tylko ze w tej kombinacji jest znowu od gory lcd pelno niepotrzebnych przyciskow/widgetow mi chodzi to zeby na lcd bylo to co niezbedne bateria zasieg godzina a na dole jak naj mniej .Czy thames creator obsluguje symbiana?
niestety my phone explorer nie wykrywa mi vivaza
niestety my phone explorer nie wykrywa mi vivaza
#4 OFFLINE
Posted 31 August 2013 - 21:00
Wciskasz ktorys z tych skrótów dluzej i stroisz pod to co chcesz (no nie do konca bo sa opcje do wyboru) Themes Creator nie obsługuje ale jakis program Nokiowaty/symbianowaty ktory go rusza. To nic nie da i tak z tymi przyciskami niestety. Motyw nic nie zrobi bo tu tryb jest odpowiedzialny. No chyba, że są takie tryby do downloadu to zmienia postać rzeczy Nie zagłębiałem sie tu akurat ale widzialem sporo pomodowanych symbianowców z nietypowymi trybami.
Mi Phone Explorer rusza VP. Tryb pamięć masowa.
Mi Phone Explorer rusza VP. Tryb pamięć masowa.
Edited by slivka91, 31 August 2013 - 21:09.
#5 OFFLINE
Posted 31 August 2013 - 21:35
tez znalazlem pare modow np: spb mobilleshell ciekawy bardzo ale nie dla mnie nawalone dupereli to moge miec w menu nie na tapecie/pulpicie cale czas szukam...ale penie nic nie znajde to zapomniana platforma teraz tylko andek sie liczy nie ma to jak dobre stare A2 liczylem ze jakos motywm zmienie kolor/tlo tych przyciskow ze stana sie prawie niewidoczne
#6 OFFLINE
Posted 31 August 2013 - 21:53
Ja dopiero jestem w fazie poszukiwań czegos ciekawego. na razie tylko hack zrobiony na zaś i tylko kokoro mod plus potrzebne aplikacje. No i teraz zabawa z głośnikiem rozmów. Tak cichego głośnika nie miałem w żadnym telefonie nawet z uszkodzonym głośnikiem rozmów... Tez wole mieć mało na pulpicie. Nie ma to jak A1 No tu to tylko opcja od SE najlepiej odpowiadalaby ale znowu konfiguracja tych skrótów jest ograniczona... Chodź mi to tam opowiada. A przy okazji nie wyglada z pierwszego rzutu okiem symbianowato. wszystko poszlo na androida no coz. Takie czasy
#7 OFFLINE
Posted 02 September 2013 - 13:41
wyglada na to ze temat edycji ekranu glownego nie do ruszenia a szkoda bo to pierwszy dotykowiec ktory przypadl mi do gustu
Zamykam
Zamykam