[Rozwiązany] Jak zdjąć simlocka z Sony Ericsson W300? - nie mogę uruchomić setoola
Started by TOMIC, Aug 14 2013 16:33
5 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 14 August 2013 - 16:33
Witam,
Mam starego se w300i chciałbym zdjąć simlocka.
Instrukcja Jurija bardzo pomocna. Natomiast nie mogę zainstalować setoola. Wgrałem sterowniki gordon gate i kiedy chcę zainstalować setoola wyskakuje komunikat - nie można odnaleźć określonego modułu.
Bardzo proszę o podanie instrukcji instalacji setool.
Jurij: Przenoszę posta do nowego tematu do właściwego działu.
Mam starego se w300i chciałbym zdjąć simlocka.
Instrukcja Jurija bardzo pomocna. Natomiast nie mogę zainstalować setoola. Wgrałem sterowniki gordon gate i kiedy chcę zainstalować setoola wyskakuje komunikat - nie można odnaleźć określonego modułu.
Bardzo proszę o podanie instrukcji instalacji setool.
Jurij: Przenoszę posta do nowego tematu do właściwego działu.
#2 OFFLINE
Posted 14 August 2013 - 16:37
Setoola się nie instaluje. Usuń antywirusy, zrestartuj komputer, pobierz na nowo z downloadu, wypakuj, uruchom, patchuj jak w poradniku opisane. Poradnik naturalnie jest tutaj: http://sony.yt/topic...ganie-simlocka/ , w przypadku W300 interesuje Cię część poświęcona DB2010
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#3 OFFLINE
Posted 14 August 2013 - 16:48
Jeżeli chodi o antywirusa to czy wystarczy tylko go wyłączyć czy też trzeba odinstalować.
#4 OFFLINE
Posted 14 August 2013 - 17:24
Zależy, co nazywasz antywirusem. Możesz spróbować wyłączyć i pobrać
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#5 OFFLINE
Posted 16 August 2013 - 11:02
Wyłączyłem antywirusa i dało radę pobrać i uruchomić setoola.
Dziękuję za pomoc.
Dziękuję za pomoc.
#6 OFFLINE
Posted 16 August 2013 - 11:16
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
WALKMAN?