Wgrywanie romu
Started by Nesiu, Jun 29 2013 15:18
5 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 29 June 2013 - 15:18
nachodzi pytanie jak wgrac ten rom : [ciach] i czy potrzeba cos jeszcze do sprawnego dzialania?
Jurij: Link został usunięty. Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Jurij: Link został usunięty. Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
#2 OFFLINE
Posted 29 June 2013 - 15:22
Poradniki jak wgrywać firmware masz w dziale z poradnikami do androida. Wszelkie modyfikowane firmware mają z reguły własne poradniki i wystarczy je przeczytać i wykonać wszystko krok po kroku.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#3 OFFLINE
Posted 29 June 2013 - 17:04
Prosze o podanie lika jak wgrac rom i jak uzywac full wipe recovery czy cos takiego a nie poszukaj sobie szukalem i nie umiem znalesc wiec prosze o podanie linka chce wgrac rom toxic rom v9
#4 OFFLINE
Posted 29 June 2013 - 20:45
wgralem rom toxic rom v9 i jak wlaczam telefon to tylko do sony i tak w kołko co mam zrobic pomo żci bardzo prosze susem sie nie da bo pisze ze jest oprogramowanie ktorego nie mozna zaktualizowac :<
Jurij: Po co zaczynasz nowy temat? Przeniosłem dyskusję do starego.
Jurij: Po co zaczynasz nowy temat? Przeniosłem dyskusję do starego.
#5 OFFLINE
Posted 29 June 2013 - 22:40
Jeśli wgranie nowego firmware nie pomaga i nie potrafisz sobie poradzić, to zapraszam na gg: 1793684 lub czat skype: gen.jurij - naprawię Ci telefon boxem. Nie wszystko da się naprawić darmowymi sposobami i biorąc się za jakiekolwiek modyfikacje trzeba mieć tego świadomość.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#6 OFFLINE
Posted 30 June 2013 - 10:51
poradzilem sobie ju wczoraj z tym dante a podal bys instr jak zrobic te wip w jakiej kolejnosci to zrobic to tam w recovry jest? bede bardzo wdzieczny
Jest ktos kto pomoze z checi?
Jest ktos kto pomoze z checi?
Edited by Nesiu, 30 June 2013 - 12:21.