[Rozwiązany] Problem z dotykiem - pilne
Started by krzysiek21nh, May 20 2013 23:45
9 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 20 May 2013 - 23:45
Witam. Mam problem z Moją Neo V. Strasznie się dotyk przycina.. Nie da się po menu przesuwać, bo się włączają aplikację. Ale wkurzającym faktem jest to, że ekran blokowania udaję mi się przesunać za którymś razem, bo nie ''łapie'' i nie da się przeciągnąć. Launcher stockowy. Żadnych aplikacji do grzebania po systemie takich jak np. Titanium Backup.
Oddać do gwarancji telefon, czy wgrać nowy system ?
Oddać do gwarancji telefon, czy wgrać nowy system ?
#2 OFFLINE
Posted 21 May 2013 - 00:15
Wyłącz i włącz telefon. Obserwuj.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#3 OFFLINE
#4 OFFLINE
Posted 21 May 2013 - 00:19
No to go przeflashuj, a jak nie pomoże - wgraj oryginalny soft i oddaj na gwarancję.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#5 OFFLINE
#6 OFFLINE
Posted 21 May 2013 - 14:48
pros o zastepczy
#7 OFFLINE
#8 OFFLINE
Posted 02 October 2013 - 08:39
Wiem, że mam spóźniony zapłon, ale jak to się mówi "Lepiej późno niż wcale". Oddałem telefon do gwarancji. Czekałem półtora tygodnia ( co mnie z resztą bardzo zdziwiło ). Wymienili mi całą przednią obudowę z dotykiem i klawiszami. A gdyby tego było mało to na boku gdzie są klawisze głośności kiedyś urwał mi się kawałek obudowy. Wyobraźcie sobie moje zdziwienie kiedy dostaje telefon prawie jak nowy. Cała obudowana wymieniona oprócz tylnej klapki choć nawet o to nie prosiłem .
#9 OFFLINE
Posted 02 October 2013 - 09:10
Mi w C702 tak chyba ze trzy razy wymienili (w tym raz zgłosiłem), obudowę, a przy poprzednich dwóch razach tego nie zgłaszałem
#10 OFFLINE
Posted 02 October 2013 - 13:45
Dobrze, że napisałeś, przynajmniej wiemy jak się wszystko zakończyło
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
WALKMAN?