Witam!
Mam problem odnośnie wysyłania sms-ów z W995. Otóż gdy wysyłam jednego smsa to wszystko jest ok ale z większą ilością (jako jeden) to jest już problem. Przy 2 sms-ach to od czasu do czasu "wariuje" i gdy ja wysyłam jedno, on potrafi połowę sms-a zmienić na jakiegoś innego sprzed pół roku nawet, a drugie pół jest już ok. Zazwyczaj jest tak, że inny sms jest do miejsca, w którym się kończy pierwszy, tak mi się przynajmniej wydaje A gdy wysyłać już większe ilości jak 2 to nie próbuję już nawet bo nie dochodzą... Dodam, że telefon kupiłem w lipcu na allegro i przypłynął do mnie z Hong Kongu podróbka raczej to nie jest tylko recertyfikowany jak już, bo inne rzeczy (poza aparatem, który jest tragiczny) działają w porządku. Zna ktoś może przyczynę tego? Próbowałem dzisiaj wgrywać softy przez SEUS i PC Companion ale wyskakiwało, że soft aktualny i ***...
[Rozwiązany] Problem z SMS-ami
Started by lecho, Mar 26 2013 18:13
3 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 26 March 2013 - 18:13
#2 ONLINE
Posted 26 March 2013 - 18:21
To wgraj najnowszy soft a2 uploaderem, a jak masz cid 81 - Omniusem.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#3 OFFLINE
Posted 26 March 2013 - 19:37
Szczerze mówiąc to jestem zielony w tym temacie, dzisiaj po raz pierwszy to robie... Więc mam pytanie, co to jest "customizacja"?
Udało się! Zobaczymy czy pomoże dziękuję bardzo za pomoc
Udało się! Zobaczymy czy pomoże dziękuję bardzo za pomoc
#4 ONLINE
Posted 26 March 2013 - 19:38
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij