Szalony weekend: Starter za 0 zł
Started by not found, Feb 23 2013 13:26
6 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 23 February 2013 - 13:26
Od dzisiaj, czyli od 23 lutego 2013, Virgin Mobile wprowadza ofertę starter za darmo. Aby zdobyć starter wystarczy kliknąć "Zamów" na stronie virginmobile.pl i potwierdzić poprzez link wysłany na adres mailowy Starter zawiera 8 zł w celu przetestowania usług Virgin Mobile. Oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów.
Regulamin promocji: regulamin_vmp__szalony_weekend.pdf 140.75K 7 downloads
Regulamin promocji: regulamin_vmp__szalony_weekend.pdf 140.75K 7 downloads
WALKMAN?
#2 OFFLINE
Posted 24 February 2013 - 02:09
Opcja niby fajna, ale potem trzeba się bawić w odsyłanie ankiety... Mi tam dobrze z Orange Szkoda, że nikt przed publikacją tego regulaminu go nie przeczytał, bo aż wstyd tyle błędów publikować... Raptem trzy strony tekstu... Mam nadzieję, że jakość usług Virgin Mobile przewyższa ich umiejętności literackie
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#3 OFFLINE
Posted 24 February 2013 - 09:57
No też zauważyłem sporo literówek w tym regulaminie Co do ankiety to zazwyczaj tak jest, że jak za coś jest za darmo to trzeba się wysilić inaczej np. odsyłając ankietę...
WALKMAN?
#4 OFFLINE
Posted 24 February 2013 - 16:46
Orange nabijał sobie statystyki rozdając karty sim za darmo i nie trzeba było nic robić, żeby zdobyć numer, no tylko że było 0 PLN na koncie i trzeba było doładować żeby korzystać
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#5 OFFLINE
Posted 24 February 2013 - 22:49
Hmmm, na stronie Heyah można też było (nie wiem jak jest teraz) zamówić darmowy starter, ze złotówką na koncie ale akcja nie ma wzięcia bo obecnie heyah sie stacza...
Skoro człowiek człowiekowi wilkiem to czy zombie zombie zombie?
#6 OFFLINE
Posted 25 February 2013 - 11:36
Z Heyah sam sobie zamówiłem 3 startery, zawsze to jest karta rezerwowa, żeby uruchomic telefon bez wyciągania swojej, właściwej
DENON DJ
#7 OFFLINE
Posted 25 February 2013 - 18:27
Dawniej na fejsie freeM taka akcje mialo darmowe karty i złotówka na koncie. Orange do jakiejś babskiej gazety tez dawało a heyah niedawno w młodzieżowym piśmie
"Ćwierkają wróbelki, od samego rana..."