Edited by timmi, 20 January 2013 - 00:45.
[Rozwiązany] Nie odpala
Started by timmi, Jan 20 2013 00:44
5 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 20 January 2013 - 00:44
Witam mam problem z moim k310,gdyż nie chce mi się włączyć.W tygodniu mi odpalił jeszcze.Komputer go nie widzi ładowarka też a fp czysty.Bateria jest w miare naładowana bo na w200 nie ma problemu.Przy sofcie itd. nie grzebane w ostatnim czasie.Jedynie co robił ten fon to leżał.Co robić ?Nie mam chwilowo pomysłu
#2 OFFLINE
Posted 20 January 2013 - 02:30
Jeśli nie czyta Ci go Setool2 lite ani z "c" ani z "2+5" no to raczej niczego poza wymianą płyty głównej nie wymyślisz... Może przeczyść mu wszystkie styki bo od tego leżenia może się zakurzył? Ciężko cokolwiek powiedzieć nie mając takiego telefonu w rękach...
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#3 OFFLINE
Posted 20 January 2013 - 11:31
Kurcze ani be ani me tzn na naładowanej baterii nie odpala ,jak podłączyłem pod ładowarkę to mrugnęła szybko czerwona dioda i nic więcej.Przeczyściłem telefon nie pomogło.Komputer też go nie widzi.
Teraz pod ładowarką pali się czerwona dioda ale nie zawsze sie ona zapali.
Teraz pod ładowarką pali się czerwona dioda ale nie zawsze sie ona zapali.
#4 OFFLINE
Posted 21 January 2013 - 22:42
Chyba już poza podmianą płyty głównej nie pomoże.
#5 OFFLINE
Posted 04 February 2013 - 16:54
Do kosza albo zamknięcia temacik.
#6 OFFLINE
Posted 04 February 2013 - 16:58
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
WALKMAN?