[Rozwiązany] Pokrowiec do mini pro
Started by timmi, Dec 13 2012 21:05
7 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 13 December 2012 - 21:05
Witam zastanawiam się nad jakimś pokrowcem do mini pro możecie coś doradzić ?
#2 OFFLINE
Posted 13 December 2012 - 21:40
Case jak najbardziej
#3 OFFLINE
Posted 14 December 2012 - 10:26
Ze swojej strony dodam tyle ze raczej nie warto, wolalłby dokupić folie i ew. druga klapke, ponieważ mini pro jest dość gruba, a mała i dokładajac jeszcze case bedzie dziwnie trzymac ja w rece.
Ale jezeli już chcesz to proponowałbym puro case, ostatnio cieżko je dostać, ale ja jedynie to kupiłbym. Też sie zastanawiałem na futerałem, ale zrezygnowałem.
Ale jezeli już chcesz to proponowałbym puro case, ostatnio cieżko je dostać, ale ja jedynie to kupiłbym. Też sie zastanawiałem na futerałem, ale zrezygnowałem.
#4 OFFLINE
Posted 14 December 2012 - 16:42
Myślę nad wsówką,kondonów nie chce a kabura pionowa tzn ta zamykana ?
#5 OFFLINE
Posted 15 December 2012 - 21:51
Wcześniej korzystałem z LWW i do niego miałem case gdy go sprzedawałem był jak nówka, do mini pro ciężko jest coś dostać, widziałem tak jakby coś chińskiego to nawet nie miało otworów na czujniki...
- Aktualnie używam: Sony Ericsson XPERIA Mini Pro Sk17i
- W domu: Sony Ericsson W880i, Sony Ericsson U100i YARI
#6 OFFLINE
Posted 15 December 2012 - 21:58
Ja bym wybrał takie cuś:
Kolega używa takiego pokrowca z Neo V - wkłada go do kieszeni "na stałe" i wyciąga sam telefon Dosyć to praktyczne, bo czasami sam mam okazję z tego "korzystać" No i kupisz to w praktycznie każdym sklepie.
Kolega używa takiego pokrowca z Neo V - wkłada go do kieszeni "na stałe" i wyciąga sam telefon Dosyć to praktyczne, bo czasami sam mam okazję z tego "korzystać" No i kupisz to w praktycznie każdym sklepie.
#7 OFFLINE
Posted 06 May 2013 - 00:29
W końcu nie kupiłem wcale pokrowca.Temat do zamknięcia
#8 OFFLINE
Posted 06 May 2013 - 00:36
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij