Jump to content



Photo

[Rozwiązany] z Dużego na mały


  • This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

#1 OFFLINE   joix1

joix1

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 6 posts
    • Time Online: 4h 28m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 08 August 2012 - 06:57

Witam mam wielką prożbe wgralem ten plik custom by miec duzy zegar w hezelu i teraz moje pytanie jak odwrocic ten proces w ustawieniach nie ma zmiany rozmiaru zegara.Poprostu jest duzy i juz jezeli trzeba cos wgrac to prosze was podajcie link do pliku i sciezke gdzie to wgrac. Bardzo dziekuje za pomoc
  • 0

#2 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 08 August 2012 - 08:56

poczytaj te tematy :http://sony.yt/topic...ozmiaru-zegara/
http://sony.yt/topic/2619-duzy-zegar/ proces ten sam tylko odwrotnie :)
  • 0

#3 OFFLINE   joix1

joix1

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 6 posts
    • Time Online: 4h 28m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 08 August 2012 - 18:48

zrobilem wszystko na odwrót i dalej mam duzy zegar cholera ..... potrzebuje ten plik custom.upgrade ,xml i dyfult upgrade .xml bo te dwa podmienialem
  • 0

#4 OFFLINE   faflak

faflak

    Moderator

  • Moderator
  • 1029 posts
    • Time Online: 81d 17h 12m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    milicz
  • Phone | Телефон | Telefon:
    SE ;)
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 08 August 2012 - 19:27

sprawdz co to za pliki napewn sa z hazela ale mialem niepodpisane
albo nowy soft omniusem

Attached Files


Edited by faflak, 08 August 2012 - 19:28.

  • 0

#5 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Banned

  • Banned
  • 1180 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Android:4.1.1
  • Operator | Oператор:
    T-Mobile

Posted 08 August 2012 - 20:43

Jeśli nie chcesz się bawić w c_u to możesz zrobić reset ustawień fabrycznych z poziomu telefonu ;) Będziesz miał mały zegar :)
Posted Image

#6 OFFLINE   joix1

joix1

    Freshly registered FAQ reader

  • User
  • 6 posts
    • Time Online: 4h 28m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 11 August 2012 - 07:53

temat do zamkniecia problem rozwiazany
  • 0

#7 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Banned

  • Banned
  • 1180 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Android:4.1.1
  • Operator | Oператор:
    T-Mobile

Posted 11 August 2012 - 09:05

Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
Posted Image


0 user(s) are reading this topic