[Rozwiązany] Odczytywanie notatek przez USB POMOC
Started by Pawes97, Jul 19 2012 15:38
7 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 19 July 2012 - 15:38
Witam, na telefonie miałem dosyć ważną notatkę. Telefon mi się zepsuł tzn, taśma od ekranu się przerwała. Nie mam zamiaru jej zmieniać drugi raz. Czy jest jakaś możliwość odczytania tej notatki przez USB?
#2 OFFLINE
Posted 19 July 2012 - 16:05
Witaj. Podłącz telefon pod my phone explorer, zsynchronizuj notatki i odczytaj. Możesz też po prostu przesłać ją na komputer i odczytać notatnikiem
WALKMAN?
#3 OFFLINE
Posted 19 July 2012 - 16:22
Przesłać je na komputer, czyli gdzie one się znajdują? Jaki folder mam otworzyć?
#4 OFFLINE
Posted 19 July 2012 - 16:32
Podłącz tego W595 w trybie telefon do komputera, zainstaluj w razie potrzeby wszystkie niezbędne sterowniki, zsynchronizuj telefon z programem My Phone Explorer z downloadu i w komputerze będziesz miał wszystkie smsy, książkę telefoniczną, notatki i tak dalej
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#5 OFFLINE
Posted 19 July 2012 - 16:38
Tylko właśnie nie mam jak podłączyć go w trybie telefonu, ponieważ nie widzę nic na ekranie. Jak go podłącze to odrazu na komputerze pojawiają się tak jak by był w trybie transfer plików
#6 OFFLINE
Posted 19 July 2012 - 16:44
tryb telefon na slepo to pierwsza opcja czyli od razu enter. (chyba ze inaczej ustawiales)
w my phone explorer masz opcje zrzutów ekranu wiec sobie poradzisz
w my phone explorer masz opcje zrzutów ekranu wiec sobie poradzisz
"Ćwierkają wróbelki, od samego rana..."
#7 OFFLINE
Posted 19 July 2012 - 17:04
ok, już ogarnąłem, dziękin;)
#8 OFFLINE
Posted 19 July 2012 - 17:59
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.