[Rozwiązany] Prośba o Informacje :)
Posted 13 July 2012 - 16:55
I tu właśnie moje pytania:
Czy wgrywając nowy soft muszę robić jakąś reinstalację( w sensie usunąć starego softa i wszystkie pliki , czy po prostu przy wgrywaniu np Far'em nowego softa , stary soft automatycznie się usunie ?)
Czy istnieją jakieś strony z softami, patchami i z aplikacjami do w850i ?? jeśli tak to prosiłbym o podanie adresów.
Który soft jest najstabilniejszy ?
Wyczytalem coś o walkman music system 2009 jest ot chyba elf(nie jestem pewien) słyszał może ktos z was o tym ? lub wiecie jak to hula ?
Ogólnie prosiłbym o podanie wszystkich przydatnych stron (nie muszą być polskie) do w850i czyli ogólnie do platformy R1KG001.
Witem że zadałem dość sporo pytań lecz będę niezmiernie wdzięczny gdy ktoś zainteresuje się moim tematem i pomoże mi pomóc. Pozdrawiam i czekam na odp Hancek
Posted 13 July 2012 - 17:06
R1KG001 to nie platforma, a wersja najnowszego firmware dostępnego dla W850. Masz cid 52, więc tutaj jest poradnik do setoola: http://sony.yt/topic...ganie-simlocka/ z którego się dowiesz jak flashować i jak patchować ten model. Soft masz w downloadzie. Patche w temacie z patchami
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Private Message: Jurij
Posted 13 July 2012 - 17:31
Posted 13 July 2012 - 17:48

Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Private Message: Jurij
Posted 14 July 2012 - 11:25
Ps. Mam win 7.
Posted 14 July 2012 - 15:15
Zainstaluj usb signed drivers w trybie telefon
Posted 14 July 2012 - 16:21
Próbowałem i nadal nic , mam cały czas zainstalowane sterowniki gordon. Dodaje przez wejście w urządzenie i wyszukanie sterowników z dysku , po czym ustawiam folder z sterownikami , ale cały czas wyskakuje mi ze nie może odnaleźć. Dołączam screena z menadźera urządzeń.
Posted 14 July 2012 - 16:46
Nie myl pojęć. Gordon flash driver działa w trybie flash. Ty masz podłączyć włączony telefon i zainstalować sterowniki USB (telefonu, modemu, transmisji OBEX i tak dalej). Swego czasu wrzuciłem na forum dużą paczkę sterowników, wypróbuj ją . A jak nie, to skombinuj pc z Windowsem XP, tam zainstaluj sterowniki i zrób sobie backup
Posted 14 July 2012 - 17:19
Posted 14 July 2012 - 17:47