Witam, zostawiłem telefon w domu na godzinę i po powrocie po rozsunięciu telefonu zaczęła mi się świecić czerwona dioda z boku mojego w580i.Wszystkie funkcje telefonu prawidłowo działają. Wstawiłem stara baterię i zacząłem ładować ale wraz ona świeci.W czym może być problem?z góry dziękuję za odpowiedź!
świeci czerwona dioda z boku mojego w580i.
Started by dragemon, May 31 2012 13:34
1 reply to this topic
#1 OFFLINE
Posted 31 May 2012 - 13:34
#2 OFFLINE
Posted 01 June 2012 - 02:26
Witaj,
Zacznijmy od tego - telefon był ostatnio czymś zalany / upadł? Jeśli nie, spróbuj rozsunąć telefon, wyjąć i włożyć baterię i włączyć go. Jeśli dioda nie będzie się palić a po zsunięciu i rozsunięciu znowu zacznie, podejrzewam taśmę do wymiany... W każdym razie to coś na pewno z HW i pod tym kątem musisz zbadać telefon
Zacznijmy od tego - telefon był ostatnio czymś zalany / upadł? Jeśli nie, spróbuj rozsunąć telefon, wyjąć i włożyć baterię i włączyć go. Jeśli dioda nie będzie się palić a po zsunięciu i rozsunięciu znowu zacznie, podejrzewam taśmę do wymiany... W każdym razie to coś na pewno z HW i pod tym kątem musisz zbadać telefon
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij