[Rozwiązany] Hazel-problem !
Started by hormon, May 27 2012 18:47
5 replies to this topic
#1 OFFLINE
Posted 27 May 2012 - 18:47
dlaczego zaczęliśmy rzucać ten error po podłączenia Hazel-u do komputera przez USB?
"An error has occured whilst trying to initialise the playlists on your device.Playlists will not work correctly."
"An error has occured whilst trying to initialise the playlists on your device.Playlists will not work correctly."
#2 OFFLINE
Posted 27 May 2012 - 19:07
I think that your operating system cannot read playlists from your phone. You can change auto run settings for that device or just ignore that error
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#3 OFFLINE
Posted 27 May 2012 - 21:34
ale dlaczego całkowicie odłączyć telefon od komputera?
wcale nie dostać się do telefonu za pomocą komputera,
Próbowałem już ponownie zainstalować sterowniki USB i nic.
przez kilka sekund ma połączenie telefonu i komputera, a następnie zostanie odłączony.
wcale nie dostać się do telefonu za pomocą komputera,
Próbowałem już ponownie zainstalować sterowniki USB i nic.
przez kilka sekund ma połączenie telefonu i komputera, a następnie zostanie odłączony.
#4 OFFLINE
Posted 07 June 2012 - 20:41
Cześć
Starałem się wybrać latarkę jeśli to nie pomoże, ale nic
Karta pamięci jest prowadzone niezależnie, to jest OK
kiedy podłączyć telefon przez USB, więc na chwilę w PC zaczyna, juz po 3-sek. rozłączyć połączenie z PC.
Starałem się wybrać latarkę jeśli to nie pomoże, ale nic
Karta pamięci jest prowadzone niezależnie, to jest OK
kiedy podłączyć telefon przez USB, więc na chwilę w PC zaczyna, juz po 3-sek. rozłączyć połączenie z PC.
#5 OFFLINE
Posted 13 June 2012 - 18:34
jest już rozwiązany problem!
#6 OFFLINE
Posted 13 June 2012 - 18:46
Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij