Jump to content



Photo

[Rozwiązany] Problem z *.IC


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   marmal215

marmal215

    Distinguished Member of Sony.yt Community

  • User
  • 628 posts
    • Time Online: 21d 6h
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Play R800i
  • Firmware | Прошивка:
    4.0.2.A.0.62
  • Android:2.3.4
  • Operator | Oператор:
    PLAY

Posted 26 May 2012 - 23:06

Zainstalowałem cyberpack_v2 od Trojana i wszystko było ok. Modpack mi się bardzo spodobał. Jednak po pewnym czasie zamiast fajnego prostokąta na środku przy regulacji głośności zaczął pojawiać się błękitny pasek na górze z niezbyt ładną regulacją głośności.
Wygląda to mniej-więcej tak:
Posted Image

Jutro wrzucę dokładnego screena.

Co mogło się "zepsuć"? IC przeinstalowywałem 3 razy, żadnej poprawy.
Nie jestem pewny, czy problem ten nie pojawił się po zmianie certyfikatu na BROWN. W celu testów usunąłem DrawOnStandby, CallLoger'a, BookManager'a, jednak nic to nie pomogło. Nawet jak żaden elf nie pracuje problem jest.
Czy może być tak, że IC koliduje w jakiś sposób z którymś z patchy? Jeśli nie, to co to może być?
  • 0

DENON DJ


#2 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Banned

  • Banned
  • 1180 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Android:4.1.1
  • Operator | Oператор:
    T-Mobile

Posted 26 May 2012 - 23:26

Pewnie zmieniałeś layout_main :) Wgraj ten od trojana, albo chociaż zmień sekcje VolumeControl z tego trojanowego :)
Posted Image

#3 OFFLINE   marmal215

marmal215

    Distinguished Member of Sony.yt Community

  • User
  • 628 posts
    • Time Online: 21d 6h
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Xperia Play R800i
  • Firmware | Прошивка:
    4.0.2.A.0.62
  • Android:2.3.4
  • Operator | Oператор:
    PLAY

Posted 27 May 2012 - 09:39

Faktycznie, o tym nie pomyślałem. Wystarczyło layout main zmienić.
Wielkie dzięki, temat zamykam :)
  • 0

DENON DJ



0 user(s) are reading this topic