Jump to content



Photo

[Rozwiązany] SE Image Tool - problem


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   neron

neron

    Master of Sony Ericsson Knowledge

  • User
  • 383 posts
    • Time Online: 14d 3h 5m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    koło Tomaszowa Lub.
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Zylo/K800i /Xperia Mini Pro/Arc
  • Firmware | Прошивка:
    R7DA062/R8BF003
  • Operator | Oператор:
    PLAY

Posted 29 April 2012 - 12:46

Przy wyciąganiu ikon z K800 zapisuje ikonki oryginalne a nie te które są już wgrane. Kiedyś na Xp-eku działało normalnie a teraz mam Win7 i tak się dzieje a z plików IC wyciąga normalnie. Wina w ustawieniach? w patchu graficznym nie ma np. E545 tylko jeszcze za tym nazwa w nawiasie. Dawno nie bawiłem się patchami graficznymi i pewnie zapomniało się jakie były ustawienia. Próbowałem różnych programów z różnych źródeł i jest tak samo. Prosiłbym o jakieś lekarstwo na to.

not found: Poprawiłem nazwę tematu :)
Ps. temat można zamknąć. Sam doszedłem bo pewnie i tak by nic nie napisał.


Mikołaj: Jeśli zatem możesz - napisz jak rozwiązałeś ten problem :)

Edited by Mikołaj, 01 May 2012 - 20:12.

  • 0
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!

#2 OFFLINE   neron

neron

    Master of Sony Ericsson Knowledge

  • User
  • 383 posts
    • Time Online: 14d 3h 5m
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    koło Tomaszowa Lub.
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Zylo/K800i /Xperia Mini Pro/Arc
  • Firmware | Прошивка:
    R7DA062/R8BF003
  • Operator | Oператор:
    PLAY

Posted 02 May 2012 - 10:22

Klikam nie na górze tam gdzie są ikony,tylko na: "Save new image" bez ikony w 2 rzędzie.
  • 0
99% idiotów czyta posty z ręką na myszce... Nie zdejmuj! Teraz na to za późno!!!

#3 OFFLINE   bartolinio3

bartolinio3

    Banned

  • Banned
  • 1180 posts
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • Android:4.1.1
  • Operator | Oператор:
    T-Mobile

Posted 02 May 2012 - 10:45

Problem został rozwiązany, a temat zamknięty. W razie innych problemów, proszę założyć nowy temat. Wszelkie reklamacje/uwagi /opinie/sugestie proszę zgłaszać do Redakcji Forum Sony.yt poprzez PW.
Posted Image


0 user(s) are reading this topic