[Rozwiązany] Wlaczanie i wylaczanie hazela. Plik mp3 nie dziala jakie rozszerzenie?
#1 OFFLINE
Posted 22 April 2012 - 20:49
#2 OFFLINE
#3 OFFLINE
Posted 22 April 2012 - 20:58
A próbowałeś normalnie zmienić rozszerzenie? Nie wiem czy się da ale spróbować można. Po prostu po nazwie.midi zamiast mp3 ;d spróbuj
Tak przed chwila probowalem zmienilem na midi rozszerzenie i nic cisza dalej...Jakies sugestei?
#4 OFFLINE
#5 OFFLINE
Posted 22 April 2012 - 21:16
#6 OFFLINE
Posted 22 April 2012 - 21:27
#7 OFFLINE
Posted 22 April 2012 - 21:45
#8 OFFLINE
Posted 22 April 2012 - 22:21
STARTUP_SOUND_SEMC.mp3 Dalej nie kumam o co tu chodzi...WGRALEM ORYGINALNY POTEM ZASTAPILEM GO JESZCZE RAZ TYM SAMYM ORYGINALNYM USUNALEM I WGRALEM TEN Z ROZSZERZENIEM mp3 i nic nie gra... to ten plik nowy ktory chcialbym wgrac.
Neron sluchaj zainstalowalem theme od ciebie pliki swf i thm do motywow.Ale to samo brakuje ikony w miejscu kalendarza pusto jest a tam gdzie jest ikona w miejscu kalendarza konkretnie ikona walkmana to klikam i otwiera sie kalendarz. Malo tego napisy gorne menu sa po angielsku reszta po Polsku...O co tu chodzi cholera? Jedyne ktore dobrze mi dzialaja flashe menu to: Harp ,Melody,Breeze,Ripples...To wszystko reszta bez ikony. O co tu chodzi ? nie ma zrobionych konkretnie theamow flash menu do hazela dzialajacych? Co z tym zrobic? naprawde mam Kupe swietnych flashow z bajerami ale ikony brak ... Co robic ...Help
Attached Files
Edited by dziara76, 22 April 2012 - 22:56.
#9 OFFLINE
Posted 23 April 2012 - 08:12
Co do do tego kalendarza mam pewne podejrzenia ale najpierw muszę sprawdzić twoje flash menu. Sprawdź ten mój startup.
STARTUP_SOUND_SEMC.mp3 37.96K 4 downloads
#10 OFFLINE
Posted 23 April 2012 - 11:28
Neron Tu wysylam Ci paczke flash menu ktore dzialaja normalnie ze wszystkimi ikonami...Porownaj je z tymi nowymi czego tam brakuje...
Attached Files
Edited by not found, 23 April 2012 - 17:47.
literówki.
#11 OFFLINE
Posted 23 April 2012 - 13:53
Aby działał ci plik mp3 musisz w customize odpowiednio dać struktórę w której zamiescisz jaki plik ma być odtwarzany. Co do Flash Menu [ciach] - nie edycja flash menu a edycja menu.ml hazel jest wymagana Pozatym ściągasz niestandardowe FM, które nie zawierają "string" bezpośrednio od menu.ml tylko wymyślone przez autora
Jurij: Forum to nie podwórko, proszę wyrażać się kulturalnie. Za używanie wulgaryzmów na forum otrzymujesz ostrzeżenie 4a - proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Sony Xperia S | Zylo | W850
#12 OFFLINE
Posted 23 April 2012 - 16:40
Edited by dziara76, 23 April 2012 - 16:41.
#13 OFFLINE
Posted 23 April 2012 - 18:08
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <customization> <registry> <ui> <settings reg-path="/apps/ui"> <standby> <startup-screen-path-operator>/tpa/preset/system/settings/STARTUP_IMAGE_SEMC.gif</startup-screen-path-operator> <shutdown-screen-path-operator>/tpa/preset/system/settings/SHUTDOWN_IMAGE_SEMC</shutdown-screen-path-operator> <startup-sound-path-operator>/tpa/preset/system/settings/STARTUP_SOUND_SEMC.mp3</startup-sound-path-operator> <shutdown-sound-path-operator>/tpa/preset/system/settings/SHUTDOWN_SOUND_SEMC.mp3</startup-sound-path-operator> </standby> </settings> </ui> </registry> </customization>
Potem wrzucasz normalnie startup sound w mp3 i działa
#14 OFFLINE
Posted 23 April 2012 - 18:28
Moze jakas paczka czcionek najlepszych na hazela...Wogole kurcze wszystko co dotyczy jego.Na downloadzie jest paczka ale serwer przeklej nie dziala wiec nic nie mozna sciagnac... Chcialbym tez wiem ze tego Wiele Przepraszam ale chcialbym zmienic wyglad klucza blokady klawiatury wogole jakas inna grafa...Chcialbym stuningowac tel maxymalnie jak sie da...Pewnie nie tylko ja...Pomozesz stary? zapodasz co masz albo link jakis? DZIEKUJE PIEKNIE ZA POMOC !!!
not found: Nowy problem=nowy wątek. Zamykam.
Edited by not found, 23 April 2012 - 18:36.
#15 OFFLINE
Posted 23 April 2012 - 18:36