Jump to content



Photo

Nokia 6310 problem


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 OFFLINE   timmi

timmi

    Brilliant Personage of Sony.yt Community

  • User
  • 871 posts
    • Time Online: 59d 5h 20m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Z1 compact
  • Firmware | Прошивка:
    14.4.A.0.157
  • Android:4.4.4
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 16 April 2012 - 19:26

Witam mój problem w 6310 polega na tym że jak lekko puknę albo coś w tym stylu to tel wyłącza się ma ktoś pomysł jak to naprawić.
  • 0

#2 OFFLINE   bartq92

bartq92

    Squire of Sony Majesty

  • User
  • 1812 posts
    • Time Online: 76d 13h 42m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    KMY
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Galaxy S Advance

Posted 16 April 2012 - 19:38

Sprawdź czy bateria dobrze leży na stykach, nie jest spuchnięta.
  • 0

#3 OFFLINE   timmi

timmi

    Brilliant Personage of Sony.yt Community

  • User
  • 871 posts
    • Time Online: 59d 5h 20m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Z1 compact
  • Firmware | Прошивка:
    14.4.A.0.157
  • Android:4.4.4
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 16 April 2012 - 19:46

Nie jest spuchnięta a na stykach jest ok. Może coś podkleić 2-stronną taśmą ?
  • 0

#4 OFFLINE   bartq92

bartq92

    Squire of Sony Majesty

  • User
  • 1812 posts
    • Time Online: 76d 13h 42m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    KMY
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Galaxy S Advance

Posted 16 April 2012 - 20:08

Spróbuj lekko podgiąć blaszki, możesz zrobić zdjęcie, nie pamiętam dokładnie jak to było w tej nokii.
  • 0

#5 OFFLINE   timmi

timmi

    Brilliant Personage of Sony.yt Community

  • User
  • 871 posts
    • Time Online: 59d 5h 20m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Z1 compact
  • Firmware | Прошивка:
    14.4.A.0.157
  • Android:4.4.4
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 17 April 2012 - 14:43

Pomogło podgięcie blaszek a ma ktoś pomysł na włączanie jej ? mimo że zlutowałem włącznik to nie zawsze się włącza ale pod ładowarką od razu
  • 0

#6 OFFLINE   bartq92

bartq92

    Squire of Sony Majesty

  • User
  • 1812 posts
    • Time Online: 76d 13h 42m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    KMY
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Galaxy S Advance

Posted 17 April 2012 - 17:35

A dobrze wlutowałeś włącznik ? Wciska się ? Możesz włączyć łącząc kabelkiem wszystkie 4 piny przycisku.
  • 0

#7 OFFLINE   timmi

timmi

    Brilliant Personage of Sony.yt Community

  • User
  • 871 posts
    • Time Online: 59d 5h 20m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Z1 compact
  • Firmware | Прошивка:
    14.4.A.0.157
  • Android:4.4.4
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 18 April 2012 - 12:36

Tzn.cyna ale nie było przy włączniku blaszki i przycisku plastikowego tylko 3 styki, zlutowałem je i na razie się włącza.

Edited by not found, 21 April 2012 - 21:52.
literówka i ort. ;)

  • 0

#8 OFFLINE   timmi

timmi

    Brilliant Personage of Sony.yt Community

  • User
  • 871 posts
    • Time Online: 59d 5h 20m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Z1 compact
  • Firmware | Прошивка:
    14.4.A.0.157
  • Android:4.4.4
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 21 April 2012 - 12:48

Nie mam też klawisza do podgłaśniania czy jest jakaś możliwość ustawienia głośności ?
  • 0

#9 OFFLINE   bartq92

bartq92

    Squire of Sony Majesty

  • User
  • 1812 posts
    • Time Online: 76d 13h 42m
  • GG:
  • Country | Страна | Kraj:
  • City | Город | Miasto:
    KMY
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Galaxy S Advance

Posted 21 April 2012 - 15:20

Możesz zrobić zdjęcie płyty ?
  • 0

#10 OFFLINE   timmi

timmi

    Brilliant Personage of Sony.yt Community

  • User
  • 871 posts
    • Time Online: 59d 5h 20m
  • Country | Страна | Kraj:
  • Phone | Телефон | Telefon:
    Z1 compact
  • Firmware | Прошивка:
    14.4.A.0.157
  • Android:4.4.4
  • Operator | Oператор:
    Orange

Posted 21 April 2012 - 18:32

Nie za bardzo,bo jak rozkręcę to już nie złożę gwinty są wyrobione.Są 4styki to jeden jest czarny wraz z fragmentem ścieżki cyna nie chwytała w tym miejscu ale na innych tak.

Attached Files


  • 0


0 user(s) are reading this topic