Problem z włączeniem programów
Started by krzysiek21nh, Mar 15 2012 20:53
7 replies to this topic
#1 OFFLINE
#2 OFFLINE
Posted 15 March 2012 - 22:00
Niestety szklanej kuli nie posiadam, ale jak zrobię kawę to postaram się coś z fusów powróżyć Tymczasem zamiast bezmyślnie pisać "wtf" podałbyś chociaż o jakie programy chodzi, jaki posiadasz system operacyjny i w jakiej wersji (32 czy 64 bit). Próbowałeś uruchomić programy w trybie zgodności? Jakiego antywirusa używasz? Spróbuj go odinstalować, zresetować komputer, pobrać programy jeszcze raz, rozpakować i uruchomić
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#3 OFFLINE
Posted 15 March 2012 - 22:03
tryb zgodności i uprawnienia admina może pomogą?
podaj więcej info i dokładny komunikat błędu
napisz jaki masz windows
Editt:// Jurij mnie uprzedził :/
podaj więcej info i dokładny komunikat błędu
napisz jaki masz windows
Editt:// Jurij mnie uprzedził :/
Edited by Erin, 15 March 2012 - 22:03.
#4 OFFLINE
Posted 16 March 2012 - 06:40
No tak. Sorry zpomniałem. Windows XP 32-bit. Nie mam antywirusa. menu editor czy coś takiego np nie chce sie włączyć. Cos jeszcze w stylu "se layout editor czy cos takiego". Na poprzednich wersjach systemu nie mailem tego problemu. A dokladnie pisze"Aplikacja nie właściwie zainicjowana (jakis kod nueru bledu)" Ja pracuje tylko na adminie i wszystko co robie to na uprawnieniach.
#5 OFFLINE
Posted 16 March 2012 - 07:08
Zainstaluj najnowszego NET Frameworka:
Mam nadzieję, że SP3 masz zainstalowanego
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#6 OFFLINE
Posted 16 March 2012 - 07:43
Nie masz antywirusa? To pewnie zagrożenie jakieś masz... jeżeli nawet nie posiadasz sp3 to możesz uruchomić w trybie zgodności z tym.
#7 OFFLINE
#8 OFFLINE
Posted 17 March 2012 - 09:37
5? to ja chyba mam jakieś tyły informacyjne bo o ostatnich bibliotekach net frmework słyszałem w wersji 4 (z resztą odpowiedni link dostałeś od Jurija)