Usunięcie Chronionych Plików Dźwiękowych Związanych z T-Mobile
#1 OFFLINE
Posted 28 February 2012 - 23:42
Mam Elma z brandowanym softem T-Mobile.
Czy jest możliwość usunięcia plików dźwiękowych związanych z T-Mobile?. Pliki dźwiękowe mają nazewnictwo zaczynające się T-Mobile XYZ lub T XYZ.
Chcąc usunąć te pliki nie mam aktywnego Usuń z menu.
Jak by istniała taka możliwość to w jaki sposób to można zrobić?.
Artur
#2 OFFLINE
Posted 29 February 2012 - 00:02
Serwis Sony Ericsson Online | Online Sony Ericsson Service
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#3 OFFLINE
Posted 29 February 2012 - 00:10
O Omniusie słyszałem ale o Wotanie nie. Możesz podać linka do Wotana?.
Nie bardzo wiem co to jest
Użyj czystego main generic + fs central_europe + cda central_europe
. O co chodzi z tym?.
Edited by artur, 29 February 2012 - 00:16.
Artur
#4 OFFLINE
Posted 29 February 2012 - 00:27
Więcej informacji, Cennik | More information, Price list GG: 1793684 Skype: gen.jurij
#5 OFFLINE
Posted 29 February 2012 - 06:40
#6 OFFLINE
Posted 29 February 2012 - 10:42
Z tego co widzę na stronie to jest dostępny nie brandowany soft dla Elma CID 81 wersja R7CA061 (aktualnie mam tą samą wersje softu tylko że z brandem T-Mobile) która jest z językiem PL .
Przed wykonaniem flashu softa mam 3 pytania.
- Żeby zrobić flash softu muszę zakładać konto na Wotanie żeby pobrać softa?.
- Czy wystarczy pobranie klienta Wotan + Driver zainstalowanie ich i można robić flash softa?.
- Czy przy pomocy programu My Phone Explorera jest możliwość wykonania kopii kont e-mailowych które są skonfigurowane na telefonie i ponowne przywrócenie ich po flashu softu?.
Artur
#7 OFFLINE
Posted 29 February 2012 - 15:12
Branding nie podlega gwarancji. Wystarczy czysty soft, bez modyfikacji
Nie pleć bzdur. Nie zawsze zwracają na to uwagę, ale jak się zorientują że telefon pochodzi z dystrybucji np. Orange a ma czysty firmware, tzn że ktoś coś grzebał i mogą anulować gwarancję
@artur
1. Nie wiem, nie używałem nigdy tego programu. Ale pewnie jest tak, jak w przypadku omniusa, że trzeba założyć u nich konto i wpisać dane do programu, żeby działał Na pewno musisz naładować baterię do pełna przed operacją i zrobić backup danych z telefonu.
2. Flash drivery masz pewnie zainstalowane, jak używałes fara czy seusa. Jeśli nie, to zainstaluj je i program WotanClient 3.
3. Nie odpowiem Ci na to pytanie, bo nigdy nie korzystałem z klienta e-mail w telefonie. Na pewno możesz zrobić backup smsów, książki telefonicznej, notatek, zdarzeń, alarmów etc.
#8 OFFLINE
Posted 29 February 2012 - 15:21
Musisz mieć konto, żeby móc wykonać jakąś operacje w wotanie
Edited by phillix, 29 February 2012 - 15:22.
#9 OFFLINE
Posted 29 February 2012 - 16:28
Założę sobie konto na Wotanie i spróbuje zadziałać z flashem.
W Cedarze robiłem update softu przez program Update Service jak bym przez niego zrobił w Elmie to zostanie wrzucony soft brand czy czysty?.
Artur
#10 OFFLINE
Posted 29 February 2012 - 16:53
Podczas aktualizacji też znika branding. Nic nie zrobią. Nie wysyłają np z Orange do serwisu Orange tylko do serwisów, z którymi mają umowę. Równie dobrze plus, T-Mobile mogą mieć ten sam serwis.
Kolejna bzdura Przecież widzą po numerach z jakiej sieci jest dany telefon
W Cedarze robiłem update softu przez program Update Service jak bym przez niego zrobił w Elmie to zostanie wrzucony soft brand czy czysty?.
SEUS wgra Ci najnowszy soft brandowany. Musiałbyś kombinować z CDA...